Verschil klaarkomen en orgasme

Wat is nou het verschil tussen klaarkomen en orgasme?

Zowel als bij man als bij vrouw.

Dankje! x

30 mrt 2015, K.


Reacties

plaats reactie
1

Klaarkomen is als er sperma uitkomt en een orgasme is als je trekkingen krijgt enzo dus dan ga je beetje raar bewegen maar dat voelt bij iedereen anders

1 jan 2016, 20:01, yoyo
2

hoi volgens mij is het zelfde. een orgasme en klaar komen. je bent in beide gevallen er geil en nat. en als je raar begint te bewegen. dan kom je zelf tot een hoogte punt, en als het er geil bent, kan je ook nog gaan squrten (spuiten)

1 jan 2016, 21:01, inge
3

Er is een duidelijk verschil tussen klaarkomen en een orgasme krijgen. De meeste mensen en 'specialisten' zeggen dat dit hetzelfde is maar hebben een orgasme waarschijnlijk nog nooit gehad. Klaarkomen is een intens gevoel wat zich meestal beperkt rond het geslachtsdeel. Het geeft wel een sexuele ontlading en kan zeer intens zijn maar het blijft bij een lichamelijk gevoel. Bij een orgaame daarentegen komt het geestelijke een rol spelen. Dit gevoel is een stuk intenser omdat het heel je lichaam en je geest beïnvloed. De symptomen kunnen zijn van oncontroleerbare samentrekkingen tot letterlijk het bewustzijn verliezen. Dit kan bij zowel mannen als vrouwen voorvallen. Bij een vrouwelijke ejaculatie (squirten) kan er nog een derde gevoel ontstaan maar komt meestal voor als er net een orgasme is geweest of tijdens een orgasme. Er zijn maar weinig vrouwen die dit kunnen en nog minder mannen die weten waar en hoe ze een vrouw moeten stimuleren.

17 apr 2016, 01:04, gigolo

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.