Val niet af.

Het resultaat zal slechts tijdelijk zijn en je raakt snel gefrustreerd, waardoor het waarschijnlijk is dat je ermee ophoudt. Als je begint aan een hongerdieet dan gaat je lichaam in "overlevingsmodus," en zorgt ervoor dat je lijf trager gaat werken (datgene wat je voedsel verwerkt), minimaliseert je gewichtsverlies, of gaat zelfs vet vasthouden.
Nou zou je kunnen denken dat jezelf uithongeren de beste methode is, maar feit is dat het je lichaam onherstelbare schade kan toebrengen naast dat het erg moeilijk wordt om op gewicht te blijven.

Wees geduldig. Je kunt niet verwachten dat je meteen resultaat gaat zien. Elke methode waarbij je het vet als het ware "ziet" verdwijnen, is waarschijnlijk ook bijzonder slecht voor je lichaam. De beste manier om gezond te blijven, en het vet weg te houden op de lange termijn, is door de hierboven besproken stappen te nemen.
Houd ook het volgende in gedachten: Voor sommige mensen is het moeilijker om een platte bui te krijgen en te houden dan voor anderen. Je lichaamstype en bouw, naast je conditie, spelen een duidelijke rol. Wat voor de ene persoon snel kan werken hoeft helemaal niet snel te werken voor jou.

27 sep 2017, Vera


Reacties

plaats reactie
1

hebben jullie voor aankomen tips ben te dun maar eweet me lengte niet.

20 okt 2017, 16:10, l
2

ja je groeit dan val je ook af. je moet niet afvallen terwijl je groeit. Dus geen 10 á 15 jaar zijn om anorexia te krijgen .

21 okt 2017, 09:10, ..................

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.