Uitstekende schaamlip

Hi

Ik heb een vraagje.
Ik heb een binnenste schaamlip die als een soort tong buiten mijn buitenste schaamlippen steekt.
Ik heb daar (in vergelijking met de andere binnenste schaamlip) helemaal geen gevoel in. Als ik het aanraak voel ik het niet (bij die andere wel). Ook is deze wat lichter van kleur dan de andere.
Is dit normaal?

Groetjes Lotte

8 jul 2020, Lottex


Reacties

plaats reactie
1

heb je dit altijd al gehad???

8 jul 2020, 19:07, xxxbritje
2

Dit is volkomen normaal. Schaamlippen zijn er in alle soorten en maten, dus jouw schaamlippen zijn net zo normaal als alle andere.

Bij elk meisje ontwikkelt de schaamstreek zich anders. Bij sommige meiden blijft hun vagina ook als ze volwassen zijn een strak spleetje, net zoals het voor de puberteit doorgaans is, bij anderen groeien de binnenste schaamlippen en steken ze naar buiten, en bij veel meiden is één van de binnenste schaamlippen groter dan de andere. Het is allemaal normaal en je hoeft er niet onzeker over te zijn, al denk ik dat de meeste meisjes wel onzeker zijn (geweest) over hoe het eruit ziet. Maar dat is nergens voor nodig.

Tenzij je enorme pijn hebt van je schaamlip(pen), is er geen reden om er wat aan te laten veranderen. Er is niks mis mee, het is echt volkomen normaal.

8 jul 2020, 21:07, Kim96
3

Een vagina komt inderdaad in veel vormen, maten en kleuren. Dus de vorm van jouw vagina is 1 van de vele varianten, niets ergs.
Wat ik wel uniek vind is dat je ene lip geen gevoel en verkleuring heeft. Voor je eigen rust zou je hiermee even langs je huisarts kunnen. Die kan bepalen of het gezond is. Als je dat spannend vind, hoef je je alleen maar te bedenken dat je huisarts zwijgplicht heeft. Je ouders/verzorgers komen er niets over te weten.

9 jul 2020, 16:07, Auriane
4

Ja

14 jul 2020, 23:07, Lotte
5

Haha dit is echt grappig ik heb precies het zelfde!!!

23 jul 2020, 20:07, Dabby

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer