Stem in mijn hoofd.

Hoi,
Ik ben best wel dun en dat weet ik van mijzelf.
Al heel lang heb ik een stem in mijn hoofd die zegt dat ik nog niet dun genoeg ben, dat ik af moet vallen en dat ik dun er moet worden.
Ik vind mijzelf niet dik en die stem zegt dat ook niet, maar wel dat ik dikker ben als dat die stem vind dat ik moet zijn.
Als ik dan toch meer eet als dat van de stem mag, wordt die heel boos en krijg ik soms paniekaanvallen.
Ik wil hier echt iets aan doen, maar ik wil het niet tegen iemand vertellen, zeker niet tegen mijn ouders of vrienden.
Die hebben het de afgelopen tijd best zwaar en ik wil hen niet tot last zijn.
Tegen iemand vertellen is voor mij dus geen optie.
Weet iemand hoe ik hier vanaf kan komen zonder dat ik het met iemand uit mijn omgeving of zo hoef te hebben?

16 mei 2017, S


Reacties

plaats reactie
1

Je moet naar een specialist! Er zijn serieus van die doktoren die die stem weg kan halen...

Vraagje: klinkt die stem als je eigen stem?

17 mei 2017, 18:05, Lala
2

Lieve S, wat erg voor je. Ik hoop niet dat je een eetstoornis krijgt. Lala heeft gelijk, je moet het iemand vertellen. Los het zelf niet op want dat stemmetje kan je zeggen eet niet. Maar afvallen bij kinderen met een gezond gewicht of ondergewicht kan nare gevolgen hebben. Haaruitval, grijze haren, korter leven, heel veel pijn, geen energie, moeilijk kunnen praten, slechter slapen. Alsjeblieft mag ik dan wel je lengte gewicht en leeftijd weten. Maar wat wel z is als je 13 kg ondergewicht hebt en de andere maar 2 wil niet zeggen dat het erger is bij 13 kg ondergewicht het gaat om hoe je je voelt. En dat je dood gaat of hele ernstige dingen terug krijgt. Mijn vriendin Noa (13) is ook heel dun ze is 3 kg te licht dus moet aankomen. Echt niet leuk dat meiden en sommige jongens zo denken. Je bent toch mooi denk dat dan ook. Geef mijn meer info dan kan ik kijken. Maar kom dan wel aan want als je een laag gewicht heb. Maar vertel het wel dat is het beste. Dan genees je. Ga gewoon lol maken.

17 mei 2017, 19:05, Eva
3

Als reactie op Lala's vraag: de stem u's van een van de pesters van mijn oude school voordat die failliet ging (van kleuterklas tot en met groep 5).

17 mei 2017, 21:05, S
4

hi kan iemand mij helpen?.... ik ben 12 en tussen de 1,53 en 1,58 m lang ik weeg 46,9 kg. ik vind mijzelf veeeels te dik maar weet nie wat te doen... ik sport meer en ik eet minder maar na 3 weken zie ik nog steeds geen verschil.... ik wil er ook voor een jongen leuk uit zien maar sinds ik wil afvallen schreeuwt mijn kinda bff ( nu geen bff meer) t van de daken dat ik wil afvallen. en nu negeert mn crush mij! kan iemand mij helpen!? ( sinds ik wil afvallen wil ik mijn vinger in mijn keel steken en krijg ik een stem in mijn hoofd dat ik helemaal niet meer moet eten...)

17 mei 2017, 22:05, varkentje04
5

Lieve varkentje04 je bent niet te dik hoor. En ook niet VEEL te dik. Al was je te dik moet je nog niet gelijk beginnen. Ik zou het dan weer wel doen als ik obesitas heb. Maar geniet gewoon van het leven. Doe niet iets van jezelf terwijl je dat moet. Je bent op de slechte weg. En zeker met je vinger in je keel steken. Daar val je niks of maar een paar gram van af. Maar je krijgt ook lelijke tanden. En het is niet goed voor je. Ook dat ene domme stemmetje, die je in meer als vijfduizend kan doden. Niet afvallen. Het is niet de normaalste zaak ter wereld. En je kan hele nare gevolgen hebben. Ik en nog veel dikkere mensen. Beloof jij mijn dat niet te doen. Liefs Eva

18 mei 2017, 18:05, Eva
6

Lieve S,
Van een van je pesters.... atksj....
Maar je moet echt eerst naar de huisarts en die kan je doorwijzen naar een specialist

19 mei 2017, 10:05, Lala
7

jij moet gewoon die stem negere en eten! Als iemans je aan bied om te eten en je wilt het wel maar die stem niet. dan moet je gewoon eten, gewoon overwinnen.

I believe in you

19 mei 2017, 18:05, Superwolf
8

Hoe oud ben je
Hoelang ben je
Wat is je gewicht

19 mei 2017, 18:05, Megahulpje
9

Heb jij anorexia of zo, S?

19 mei 2017, 18:05, Pipo
10

Als reactie op Megahulpje:
Leeftijd: 12.
Lengte: 163.
Gewicht: 35,7.

19 mei 2017, 21:05, S
11

waarom ik heb een gezond gewicht!

20 mei 2017, 10:05, tamaraaaa
12

Je hebt zelf gezegd dat je anorexia hebt. Volgens mij matcht dat niet met een gezond gewicht. Ik denk dat Lala dat bedoelt.

20 mei 2017, 11:05, S
13

Een eerste: Ik heb nooit gezegd dat ik anorexia wil.
Ten tweede: Ik wíl het ook niet.
En ten derde: Jij kent mij niet, dus oordeel alsjeblieft niet over mij alsof je genoeg informatie over mij hebt om dat te doen.

Ik wil je niet kwetsen of het gevoel geven dat ik je persoonlijk aanval, want dat is niet wat ik hier probeer te doen. Gewoon dat je dat even weet en hopelijk ook snapt.

20 mei 2017, 12:05, S
14

niet alle meiden willen anorexia om school te missen.

Ik houdt van school, en ik zou echt geen anorexia willen voor "aandacht".
*dit bericht is aangepast door de moderator*

20 mei 2017, 14:05, Lala
15

weet jij überhaupt wel wat anorexia is? Ten eerste Anorexia heeft te maken met een laag zelfbeeld, onzekerheid en meer. Die mensen zijn bang om te eten en ze willen wel eten maar kunnen dat niet meer op het eind. Dus please ga niet zeggen dat ze "aandacht" willen. Ze zijn ziek en moeten geholpen worden, de meeste willen juist naar school om goede cijfers te halen (dat hoort bij hun perfectionisme) Oja en ten tweede mensen met anorexia zijn niet dom, de meeste zijn juist heul slim. En beter ga je ff wat aardiger doen tegen de mensen op dit forum & check je je spelling. Neem een voorbeeld aan Eva en behandel mensen met respect. Groetjesss
*dit bericht is aangepast door de moderator*

20 mei 2017, 16:05, N
16

goed zo Xx
*dit bericht is aangepast door de moderator*

20 mei 2017, 19:05, tamaraaaa
17

Het spijt me zeer
Maar die lengte kan wél.
Ik ben ook 12 en ik ben 1,70.
Er zit een meisje in mijn klas die ook 12 is en die is 1,78.
En ik ken 2 meiden die ook 12 zijn en die zijn 1,80.
Zo dun zijn kan ook iedereen is ander.
*dit bericht is aangepast door de moderator*

20 mei 2017, 20:05, Lala
18

Ik ben er van overtuigd dat mensen met anorexia niet dom zijn. Ze kunnen gewoon echt slim zijn. Ze zijn niet dom, ze zijn beschadigd. Het valt eigenlijk het beste te vergelijken met een ziekte. Als iemand griep heeft zeg je toch ook noet "wat is die toch dom!"? Ik niet, tenminste. Maarrrrr... dit is mijn mening en hoeft niet per se de jouwe te zijn.

20 mei 2017, 20:05, S
19

En Tamaraaaaaa,
1: Ik wil geen anorexia.
2: 1.63 is wel degelijk mijn lengte.
3: Ik ben echt 35,7 kilogram zwaar.
4: Ik lieg niet, dat heeft geen zin.
5: Ik vraag je niet om mij te geloven, maar ik zou je wel willen vragen om steeds weer een bericht te sturen waarin je mij beschuldigd van het verspreiden van leugens.

20 mei 2017, 20:05, S
20

ff voor de duidelijkheid Anorexia is dat je heel erg met eten bezig bent en zo min mogelijk wil eten en ook je eten uitkotst.De meeste hebben ook zoon stemmetje in je hoofd die zegt wat je wel en niet moet eten.En als mensen alleen bezig zijn met gezond eten en dat ze niks meer ongezonds willen eten dan hebben ze Orhorexia.

20 mei 2017, 22:05, juliatje.
21

Juliatje heeft gelijk,
Ik heb zelf geen anorexia, en ook geen orthorexia maar ik wil wel niets meer ongezonds eten.... misschien heb ik het toch een beetje...

21 mei 2017, 11:05, Lala
22

Oke S, dat is een beetje te licht
mijn atvies is: luister niet naar de stem en eet gewoon als jij er zin in hebt, als ik het zo hoor/zie kun jij gewoon net zoveel eten als jij zelf maar wilt. luister niet naar de stem, echt niet. je word er niet beter van. denk maar zo: jij bent een engel, dus de goede kant. En die stem is de duivel de slechte dus. Je moet nooit naar de duivel luisteren. dus doe dat dan ook niet.
Als ik jou gewicht zo zieheb je anorexia gehad, dat kan gebeuren en als ik jouw zo hoor praten dan wilde je dat niet maar had je gewoon een stoornis in je hersenen. ik heb respect voor jou, en alle mensen die er overheen zijn gekomen en er nog een beetje normaal uitzien. ga zo door, maar je bent er duidelijk nog niet van af. wat erg voor je dat je ook gepest bent. dat samen is natuurlijk iets wat een normaal kind niet wilt meemaken, god, je bent pas 12. ik hoop dat je wel een paar goede vrienden hebt, mijn advies is om met hun te praten. gewoon vertellen over je anorexia, pesterijen, dan begrijpen ze jij beter. maar vertel nog niet over de stem in je hoofd want dan kunnen ze je een beetje raar aan gaaan kjiken. een stem in je hoofd is normaal, zolang het je eigen is natuurlijk. maar als het andermans is en ook nog eens van een oude pester is het buitegewoon ongewoon, daarom moet je het van je af zetten en zodra je een paniekaanval krijgt moet je gewoon rustig proberen te ademen. en nog wat: als je zo bezig bent met eten en je niet mag eten van die stem, dan moet je geen snoep gaan eten maar gezond, op onze school hebben ze broodjes gezond en die eet ik elke pauze.
Ik hoop dat de stem niet té erg is want je kunt ook schizophrenia hebben. dat had mijn broertje ook hij werd daardoor spygisch gestoord en hij pleegde zelfmoord... ik ga hier niet te veel op in, ik ben er namelijk net overheen.
veel succes,
xx Megahulpje

21 mei 2017, 11:05, Megahulpje
23

je kan ook gewoon niet ankomen of een snelle spijsvertering hebbn of meer maar je hoeft geen anorexia te hebben tamataaaa heeft wel gelijk wil jij het geef toe negeer je stem gewoon stop met jezelf te haten je bent cool praat met je ouders en vrienden te veel afvallen heeft zoveel nare gevolgen. kijk anders maar naar Eva met : je bent gewon mooi Tamara is wel lief en cool maar aat eva niet S iedereen heeft hie gelijk zelfs Tamaraaaa heft is ook een beetje zo

21 mei 2017, 14:05, laura xxxxx
24

Ja hoe dom kun je zijn om naar zo een stem te luisteren die niet eens echy is, ? Vast een heel lage want je bent super dom om zoiets te hebben het zijn gewoon hallucinaties, nep NEP dus, begrijp je dat niet en Megahulpje heeft ook gelijk
S:
1 je hebt zo te horen anorexia nervosa die heb je gewoon of had je wilt het niet maar hebt het stiekem
2 natuurlijk is dat je lengte ik ben 12 en ben 1,75 iedereen is zo lang als die zelf is
3 dit is echt abnormaal licht zie jij jou botten heel goed? Vast wel
4 natuurlijk lieg je niet
5 huh dus je vrâágt Tamaraaa om gemene berichten te schrijven
Wat wil je nou? Heb jij wel een leven?
Ik geloof trouwens nirt in je paniekaanvallen dat kan gewoon niet als je dat hebt om een nep stemmetje ben je echt niet goed wijs.
Megahulpje: gecondoleerd, ga niet je broertje achterna
Groeten
* dit bericht is aangepast door de moderator*

21 mei 2017, 15:05, Charlie
25

je wilt het gewoon en zo lang kun je niet zijn. julie willen het allen maar ik geloof ook niet dat z lang is 1.56 en zo licht geloof je bij elkaar gelogen wereld
* dit bericht is aangepast door de moderator*

21 mei 2017, 18:05, tamaraaaa
26

Zo lang kun je wel zijn! Wat heb jij Tamaraaaa

22 mei 2017, 10:05, Lala
27

een slimme brein

22 mei 2017, 19:05, tamaraaaa
28

En dat schrijf je als: een slim brein

23 mei 2017, 18:05, Ikke
29

jij bent wel niet slim dus hou op

23 mei 2017, 19:05, tamaraaaa
30

hey hou op met anorexia diej ij wilt hebben kan je ook gewoon een gezond gewicht hebben je iwlt het
het is niet ikke maar ik dus let op je spelling

23 mei 2017, 19:05, tamaraaaa
31

Lieve N, bedankt dat je dat zei dat ik een voorbeeld ben. Wat Tamara zegt is denk ik ook een beetje uit bestwil. Ik las ook haar bericht. Maar je hoeft toch geen anorexia perse te hebben. Dan ben je heel dun het kan inderdaad ook komen door jou lichaam dei het sneller kan verteren. Ik heb ook stemmetjes. Maar dan weet ik nog niet wat je bedoeld. Ik heb stemmetjes over leuke dingen. Maar ik haat mezelf niet. Anorexia hoef je niet perse te hebben om heel dun te zijn. Dat is toch niet leuk. Je hoeft geen anorexia te hebben. Niet zoveel meiden en jongens hebben anorexia 50.000 tot 90.000. Tamara hoeft niet zo te doen tegen deze lieven mensen hier, maar een beetje gelijk heeft ze. Sommige mensen willen het ook. Sommige waren inderdaad ook eerst dik. Dus zitten ze daar nog vol van. Ze hebben daar nog negatieve gedachtes over. Sommige willen inderdaad ook aandacht. Maar dan hoef je toch niet K te zijn. Die meiden zijn al zo boos en verdrietig. Met anorexia ga bijna een kwart dood. En soms ook door zelf moord. Ik poos zo nog wel wat. Liefs Eva.

24 mei 2017, 14:05, Eva
32

Sommige meiden zijn ook dun. Het kan zijn omdat ze niet veel eten lussen. Of omdat ze een spijsvertering hebben die echt niet lang duurt. Maar geloof me jij ben mooi. Ik wil gezond zijn. Ben ik ook (Tamara ik ben echt zo lang) ik ben lang voor mijn leeftijd zegt iedereen. Ik ben 12 jaar en 1.56 en weeg 46. Mijn vader is lang. En sommigen schatten zichzelf zo lang. Of hopen het. Of het is zo. Maar met een eetstoornis voel je je toch niet trots. Er zijn zoveel nare gevolgen. En je vrienden en ouders snappen je niet. Ze kunnen boos zijn. Of je een watje vinden. Ik heb ook wat verteld bij mijn verhaal: je bent gewoon mooi . En zoals Tamara het zegt heeft bijna niemand het. Er waren dikke meisjes die ook dik waren. Dus nee geen anorexia. En meisjes dei het willen. Maar dat is gek. Die meisjes zijn verdrietig over alles. Dingen die ze meemaken. (vind jij dat anorexia je verdriet uiten?)

24 mei 2017, 14:05, Eva
33

Ik ben wel lang voor een 12 jarig meisje. Maar dan geloof je me niet. Hoezo eet jij wel? Talita verteld het ook best eerlijk. Tamaraaaa heeft ook wel een beetje gelijk. Maar het kan bij je bouw horen. Heb jij 10 kilo ondergewicht en hij 3 is hte niet erger. Het gaat om hoe je je voelt. Je hebt boulimia en anorexia. Mensen hebben vooral aandacht aan anorexia. Maar boulimia is net zo erg. Sommige willen het. Maar dat is toch ook erg. Die mensen woorden niet begrepen. Die hebben ook hulp nodig. Soms is het wel je keuzen. En soms is het nep. Ik noem even de kenmerken

24 mei 2017, 14:05, Eva
34

- Je bent onzeker over jezelf 1
- Je wilt steeds minder eten 2
- Je voelt je schuldig na het eten 3
- Je kan er ook meer over parten
- meer dingen doe je
En je hebt ook gevolgen die kan je zien op het verhaal dat ik scheef: je bent gewoon mooi.

24 mei 2017, 14:05, Eva
35

***

de meide willen anorexia ze doen ook eerst ware ze dik dus zijn ze daar hun aandacht e willen ook aandacht en school missenns maar er zijn nare gevolgen evas stomme verhaal je bent gewoon mooi kom nou niet op dat onderwerp

* Dit bericht is aangepast door de moderator.

24 mei 2017, 15:05, tamaraaaa
36

tamaraaa ten eerste Doe normaal jij kent niet iedereen op het forum dus jij kan niet weten hoelang iemand is🤓.Ten tweede Eva heeft een goed verhaal en wees blij dat ze hier een beetje tijd vrij maakt voor die lange berichten🙄.Ten derde in Nederland wonen best lange mensen in 2016 zijn de Nederlandse mannen ook tot langste ter wereld bevestigt en vrouwen zijn ook lang best lang gemiddeld in Nederland😠 zoek maar op als je me niet gelooft.Ten vierde iedereen heeft recht om op het onderwerp te komen waarop hij-zij wil.Ten vijfde leer spellen of doe spellingcontrole aan.

24 mei 2017, 16:05, juliatje.
37

ten eerste hou op met je ognaamde tips
ten tweede ik kan er niks aan deon
ten derde als iedereen zjn mening mang uiten mag ik dat ook ten vireder je bent gek en eva ook ik eva kan ook niet zo lnagng zijn 12 jaar en 1.56 geloof je hetzelf

24 mei 2017, 16:05, tamaraaaa
38

Tamaraaaa hoezo kun niet zo lang zijn???? Ik ben 12 en 1,70!
Wat jij nu zegt is ongegronde generalisering, een argumentatie fout, je zegt namelijk: je kunt als 12 jarige niet zo lang zijn. Maar ik neem aan dat jij niet alle twaalf jarige op de wereldbol kent.
Waar haal je het vandaan dat je niet zo lang kunt zijn? *

* Dit bericht is aangepast door de moderator.

25 mei 2017, 07:05, Lala
39

Let er maar niet op ik ben ook 12 en ook lang

26 mei 2017, 10:05, Eva
40

Oké vandaag ben ik jarig. maar vraag maar aan mijn moeder die helaas ook eva heet echt stom. mar zij is wel leif maar vraag maaar je gelooft het zelf wij keenen je niet dus zijn ook niet blij voor je. maar geloof maar je bent niet zo lang eva eva gelooft dat ze 1.56 is echt te lang een gemiddelede vrouw is 1.70 een vrouw van 20 maar ja dan geloof jij jezelf maar je bent ook een klein meisje 12 jaar echt te jong je moet minstens 14 zijn net als ik. Ik geloof het niet zoek maar op internet iedereen zecht het maar je kan niet langer zijn dan 1.54 en 12 dat is echt lang k ben 4 en 1.60 aangepast hu op

26 mei 2017, 11:05, tamaraaaa
41

Guy's doe nou gewoon ff rustig allemaal, tamaraaaa is gewoon nep aan het doen en ik weet niet naar wat voor n' school ze is gegaan maar met die spelling is ze echt geen 14. Ik ben nu 14 (over 2 maanden 15) en ik ben 174 cm en ik ken vriendinnen die langer zijn dan ik en ook jonger! Btw, als je onzeker bent over je gewicht en je zit eraan te denken om minder te gaan eten of om eten uit te spugen enz.. dan adviseer ik jullie om gewoon meer te gaan bewegen! Ik doe nu elke dag een workout van 10 minuten voor een sixpack en na 4 dagen heb ik al een lijntje in het midden! Ik voel me er ook veel beter door! Minder eten helpt echt totaal niet! Ik heb genoeg ervaring want ik heb anorexia gehad en eigenlijk ging Mn buik er alleen maar van opzwellen door minder te eten! Luister niet naar stemmen in je hoofd, wees blij met wie je bent en wees gezond! Want een gezond lichaam is nooit lelijk❤️

26 mei 2017, 12:05, Camy
42

Hee S luister niet naar die stem. Hoe minder je eet hoe dikker je wordt. Want als je minder eet gaat je lichaam meer vet opslaan om het langer voo te kunnen houden. Als je juist genoeg eet of meer eet maar heel gezond dus meer fruit groenten en sla. Dan wordt je dunner en sport meer dan 4 uur per week.

27 mei 2017, 07:05, Ikke
43

als die stem weer zegt dat je moet stommen met eten moet je denken die heeft mij gepest en ik pest je nu terug en dan moet je juist het tegenover gestelde doen dus gaat eten

28 mei 2017, 22:05, me xxxxxxxx
44

je ben tal lang dood hoor met dit gewicht. en je ka ook niet zo lang zijn. en zo licht ben je niet. ze heben gelijk jij moet aankomen je bent al lang dood. en vertel volgende keer je echte lengte e gewicht. je bent ng te jong je moet 14 zijn. je mg ook wel iets liever zijn tegen iedereen iets van bedankt. en ik ken ju niet dus ben ook niet jaloers. als je eerlijk was kon iedreen goed advies geven. je weet en de andere ook heus wel dat je geen 1.80 bent en 32 weegt en dan nog met 13 ben je al lang dood als je mi op 15 is kan je dood gaan je bent op 15 veel te mageer ik heb 17 dus ik ga niet dood maar ik geef me mening Xx

30 mei 2017, 16:05, tamaraaaa
45

Hoezo "kan je niet zo lang zijn?" Wie verteld je die fabeltjes?

30 mei 2017, 17:05, Lala
46

haha grappig leer maar je bent dood met dat gewicht je moet nu 50 wegen

30 mei 2017, 20:05, tamaraaaa
47

een vriendin zei ik ben 1.60 maar zei is kleiner als ik zij is 12 en 1.50 en ik vandaag 15. je wilt of denkt dat je zo lang bent. meet jezelf ook voor emma van youtube

1 jun 2017, 20:06, tamaraaaa
48

Haha @tamaraaaa ik ben 14 en ben 1.80 als je me niet gelooft kom hier en bekijk mn id kaart maar. Ik was toen ik 13 was ook al zo lang. Op mn 12e was ik al 1.72 ofzo.. dus dat is WEL mogelijk xx

2 jun 2017, 14:06, Cheryl
49

jaja geloof je het zelf droom maar o nee je slaapt al typen

2 jun 2017, 21:06, tamaraaaa
50

Tamaraaaa, mens. Als zoveel mensen het zeggen dat ze zo lang zijn. Wat makeert je dan nog? Oh ik weet het al: jaloezie.
Omdat je zelf ouder en kleiner bent.
Zielig hoor.

3 jun 2017, 12:06, Lala
51

Hallo lieve mensen, maak geen ruzie Tamara zij ook bij mijn verhaal: je bent gewoon mooi (op deze site) dat ik niet zo lang ben en ging me allenmaal beledingen. Ik werd best boos. Maar Tamara zei zelf dat ze ADHD had. Soms heeft ze gelijk maar zeg het wat vriendelijker. De meeste willen geen anorexia. Ze zijn ook lang het zit in hun familie. En ik lieg ook niet. Sommige schatten zichzelf zo lang. Maar nou en. Tamara jij zou toch gaan. Iedereen heeft zijn eigen mening. Maar zeur niet zo. Ze zijn misschien niet zo lang. Ze kunnen toch te dun zijn. Maar je moet dringend hulp zoeken met je gewicht. Dus als je naar de 15 gaat heb je nog steeds ondergewicht. Trouwens zoeken jou ouders geen hulp. Heb jij een vertering die snel gaat? Ik heb nog geen info. Niemand of bijna niemand kent elkaar. We hoeven niet jaloers te zijn of zo. Soms is het nep. Maar fantaseren doe jij ook wel eens voor de grap. Tamara hou pls op en ga stoppen.

3 jun 2017, 13:06, Eva
52

Hoi, ik ben 14 jaar en weeg 41,8 en soms 42 en soms weer 40,5 ik heb altijd het gevoel dat ik dik ben en telkens als ik gegeten heb heb ik spijt dat ik weer zoveel heb gegeten bv een boterham met hagelslag of havermout als ik dat eenmaal heb opgegeten heb ik spijt en krijg ik een stemmetje in Mn hoofd die zegt domkop waarom eet je zoveel je bent al veelste dik ga zometeen naar boven om het dr weer af te halen ik luister altijd naar het stemmetje want als ik niet doe wat die zegt word die boos en gaat die dreigen 😓 Ik weet niet hoe ik hier mee om te gaan ook als ik ga zwemmen schaam ik me voor me lichaam 😞 Vaak heb ik het ontbijt overgeslagen en ben dan gelijk aan het hardlopen 🏃🏼‍♀️Vaak voel ik me moe maar me stemmetje zegt DOOR DOOOOR! En voel me dan zo moe dan wacht ik meestal tot 1 uur en eet Mn middag eten dus havermout met melk soms met banaan en er zitten dus al rozijnen in.maar dat eet ik meestal alleen voor de middag en de rest niks ik heb zoveel pijn soms en voel me ellendig .....

21 aug 2017, 13:08, Kim

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer