Oorbellen bij jongens

Ik ben een jongen en denk erover om oorbellen te laten schieten. Ik vind dit mooi en denk hier al langer over. Ook al wel eens met een vriendin over gehad (zij heeft meerdere gaatjes aan beide kanten en ik zei dat ik dit mooi vind en ik ook wel oorbellen zou willen) en zij zei dat ze dacht dat dit mij ook wel mooi zou staan en ik dit gewoon moest proberen. Ik weet dat mijn moeder dit niet zo mooi/leuk vind bij mannen.

Ik ben daarom benieuwd wat jullie ervan vinden? Vooral hoe meiden hierover denken. En als je het leuk/mooi vindt, dan een of beide kanten? Of 2 (of meerdere) aan een kant? etc.

20 dec 2021, Tien


Reacties

plaats reactie
1

Ik vind oorbellen wel leuk staan bij jongens. Hoeveel en aan welke kant? Geen idee

21 dec 2021, 21:12, een random meisje
2

Ik ben dan wel een man, maar bij deze mijn reactie.

Oorbellen bij mannen zijn tegenwoordig heel normaal en als je het zelf mooi vindt, gewoon doen. Ik heb zelf in beide oren 2 oorbellen en krijg de laatste tijd veel leuke opmerkingen erover van (jonge) vrouwen.
Ik zou wel direct in beide oren doen, weet uit ervaring dat je anders snel spijt krijgt als je maar 1 oorbel doet en dan snel andere kant ook laat doen. Je kunt anders ook direct bijv. aan een kant 1 en andere kant 2 laten schieten (mijn persoonlijke voorkeur is (meer) links).
Kortom, ga er gewoon voor en je zult vast leuke opmerkingen/complimenten krijgen.

23 dec 2021, 16:12, Martinus
3

Ja oorbellen bij jongens zijn fk leukk, go for it!
als iemand met behoorlijk wat piercings zou ik zeggenn begin gewoon met 1 of 2 gaatjes in elk oor (wat jij het leukst vind) en stel je ooit besluit dat je misschien nog meer wilt raad ik aan om te kijken naar een rook, helix & tragus of een 3e en 4e gaatje heel simpel maar heel gaaf! Ook als combinatie, love it Al zou ik daarbij wel beginnen in hetzelfde oor en ze dus niet tegelijk zetten in verschillende oren want dan ga je last hebben met slapen in het begin. ( dit geld vooral voor tragus en helix van de rook heb je geen last!) misschien dat je ze inmiddels al gezet hebt maar ik hoop dat het alsnog handig is voor evt in de toekomst:) succes!

27 jan 2022, 02:01, <3
4

Ik vind het wel leuk als een jongen oorbellen in heeft. Maar het moeten er niet veel zijn. Gewoon in elk oor eentje, dat is meer dan genoeg.

Ik weet ook dat veel vriendinnen van mij hiervan walgen. Zij vragen zich ook af waarom ik telkens een vriendje heb met oorbellen. Zij voelen zich echter tot mij aangetrokken omdat ik vaak opvallende oorbellen draag. Vooral mijn grote oorringen vinden zij supermooi. En ik ook!

Als je een relatie wilt en je draagt oorbellen, sluit je dus wel een aantal meiden uit die dit lelijk vind. Het is echter de vraag of jij je hier druk over moet maken. Er zijn immers genoeg meiden die wel leuk vinden of niets interesseert. Anders kun je er altijd voor kiezen om jouw oorbellen weer uit te doen.

7 feb 2022, 14:02, Angela
5

Thnx voor jullie reacties.
Ga binnenkort laten zetten😀

@Angela: nog aanbeveling voor knopjes/studs of ringetjes?

7 feb 2022, 15:02, Tien
6

Ik vind oorringen het leukste. Maar dan moeten het wel wat grotere oorringen zijn, van 2 of 3 cm. Dat komt omdat ik nu eenmaal van grote oorbellen houd.

Anders kun je beter oorknopjes/studs nemen. Die zijn ook wat netter. Vroeger hadden namelijk veel aso-mannen oorringen in. Dus dan wordt je daar al snel mee geassocieerd.

Al mijn vriendjes hadden ook oorknopjes in. Geen diamantjes, want die vind ik patserig overkomen. Daarom moesten ze die van mij uit doen. Of het was een no-go.

9 feb 2022, 14:02, Angela
7

Hoi. Heb je ze nu al genomen? Ik wil ook al lang knopjes laten zetten maar durf ook niet...

26 feb 2022, 02:02, Dré
8

Waarom durf jij geen oorbellen te laten schieten. Ben jij bang voor de pijn of omdat jij bang bent voor negatieve reacties?

10 mrt 2022, 10:03, Angela
9

Ik hou zelf wel van sieraden en oorbellen/oorpiercings. Bij het zetten van mijn laatste piercing, eindelijk mijn vriendje zover gekregen dat hij ook oorbellen heeft laten zetten. Gewoon aan beide kanten een oorbel, staat zo leuk (zeker in combi met een baardje). Hij heeft er verder ook alleen maar leuke opmerkingen over gehad.
Dus ik zeg vooral gewoon doen, ik vind het wel mooi.
(in de shop zeiden ze dat tegenwoordig wel een kwart van de oorbellen bij jongens/mannen gezet wordt en als ze nog geen oorbellen hebben dat het bijna altijd gewoon een paar is (dus beide kanten een)).

13 mrt 2022, 00:03, Zij (en hij)
10

ik ben een jongen en heb sinds kort ook oorbellen. Heb ook lang getwijfeld. Maar toch gedaan. Heb alleen maar positieve reacties erop gekregen! Zeker van meisjes. Draag nu ringen van 20 mm aan beide kanten. Aan beide kanten vind ik wel het mooiste!!

21 mrt 2022, 20:03, Pedro
11

Ik wil het wel maar durf het niet.

17 apr 2022, 23:04, .
12

Nou ik heb ze.
Rond carnaval heb ik ze laten zetten (voelde er eigenlijk niets van) en de eertse 6 weken de kleine schietknopjes in gehad. Vond het best spannend om hiermee voor het eerst gezien te worden, maar viel mee. Viel sommigen eerst niet eens op of pas later en anderen vonden het tof dat ik het (toch) gedaan had.
Nu sinds een week grotere studs in (ringetejs wordt pas na een jaar aangeraden) en bevalt goed; moet zeggen al best veel leuke opmerkingen en complimenten over gekregen. Ook veel meisjes vinden het stoer dat ik het gedaan heb en vinden het me leuk staan.
Achteraf dus zorgen om niets.

18 apr 2022, 22:04, Tien
13

Ik vind oorbellen cool, idfc ofdat bij jongens of meisjes is

10 mei 2022, 21:05, Eva
14

Gewoon doen man heb er zelf ook een

15 mei 2022, 22:05, Doe die oorbel
15

Heb inmiddels drie in elk oor... Nu aan het twijfelen over een neusknopje. Ben wel een beetje bang voor de reacties. Mijn vriendin vindt het wel grappig, maar toch... Wat vinden jullie?

17 mei 2022, 00:05, Ronald
16

Neusknopje vind ik ook mooi !
Ikzelf ben idd vooral bang van reacties van anderen..

29 jul 2022, 00:07, Dré

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.