onzeker over mn poesje

ik ben onzeker over mijn flamoes. ik durf geen seks te hebben. * :( iemand tips?

* Dit bericht is aangepast door de moderator.

14 jan 2020, zielig poesje


Reacties

plaats reactie
1

En waarom? Weet 110% zeker dat die helemaal normasl is

14 jan 2020, 21:01, Bikinigek
2

Hahah herkenbaar hoor, maar mij is verteld van: scan je zn hele lul op alles? Lijkt mij van niet. Dus waarom hij wel

15 jan 2020, 08:01, Ekkeke
3

Elke vagina is anders en als hij echt heel veel van je houd vind hij alles van jou mooi. Zelfs je vagina dus ja maak je geen zorgen

19 jan 2020, 22:01, Ik hou van olijven
4

Hey meisje TS, ik weet niet hoe oud je bent, maar volgens mij Ben je gewoon, net als meer meisjes bang om seks te hebben omdat je denkt dat meisjes geen schaamhaar horen te hebben, toch?? Ik denk dat je net als veel meisjes misschien bang bent om "raar" en
"Onverzorgd" gevonden te worden, niet Dan?
Luister, town ik een meisje van 14 was werd ik door een jongen van 15 versierd, denk je dat
ik ook maar 1 seconde heb gedacht dat ik misschien te veel schaamhaar had?? Echt niet dus! En op mn 14e had ik al echt een grote bos zwart haar op mn poes hoor.
Nou toen we de 1e keer met elkaar naar bed ginger Kwan hij er achter dat ik dus al een flink bos schaamhaar op mn poes had, maar net Al's heel veel jongens vond hij dat echt niet raar of zo, hij zei wel: hebt wel veel schaamhaar op he poes hoor, t is echt veel!
Ik zei dat ik nu eenmaal een harig meisje was.
Verder vond hij het wel stoer bij me staan en hij wilde me ook gewoon beffen.
Dus meisje denk eens na over of jouw poes wel zo "raar" en "lelijk" is?? Kijk ik heb nog steeds OP mn 17e echt heel veel schaamhaar, en ja, er zijn jongens die van een poes met veel beharing raar gaan doen...Je bent een meisje in de puberteit, natuurlijk heb jij al lang schaamhaar hoor! Ik raad je aan gewoon met een jongen naar bed te gaan als dat zeker eens zal Komen. En schaam je maar niet voor je poes hoor! Heel veel meisjes hebben ook gewoon veel schaamhaar. Maak je geen zorgen he? Je maakt je druk om niks!
En je zal zien dat niet alle jongens meisjes met haar OP hun poes slecht behandelen, Succes lovers. Hairy Fleur, XXX

27 jul 2021, 23:07, Fleur17

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.