Nat bed

Ben een meisje die in bedplast
Hebben jullie tips daar voor

11 sep 2019, Bal


Reacties

plaats reactie
1

Wat vervelend voor je hier wat tips zeg maar als je meer advies wilt:
1Ga voor slapen naar wc
2 Beloon jezelf als je voor een poos niet in bed plast (wel gezonde beloning)
3 Gebruik een plaswekker.
4 Drink niet teveel voor slapen gaan.

11 sep 2019, 21:09, juliatje.
2

Zorg dat je nooit 'halfslapend' plast. Dit is vooral van belang wanneer je 's nachts wordt gewekt door een (plas)wekker of een aardig familielid. Halfslapend plassen verergert juist het bedplassen! Zorg dus dat je altijd helemaal wakker bent: gooi wat water in je gezicht, maak een paar sprongetjes, jumping jacks, etc. In ieder geval: voorkom dat je halfslapend plast. Juist hierdoor blijven mensen vaak heel lang bedplassen.

Als je het bedplassen camoufleert met een absorptieonderbroek (Drynites, Tena, Depend, etc.), zorg dat je dan altijd een KATOENEN onderbroek onder deze absorptieonderbroek draagt. Hierdoor voel je je plas veel beter, waardoor je je lichaam traint om hier van af te komen. Als je rechtstreeks zo'n absorptieonderbroek aan doet, raakt je lichaam gewend aan die bescherming waardoor je lichaam juist lui wordt. Dit zorgt ervoor dat je veel moeilijker van het bedplassen af kan komen (en dat willen die merken natuurlijk: zo blijf je zo lang mogelijk hun producten gebruiken).

Het meest effectief om er van af te komen blijft een plaswekker. Soms is een paar weken gebruik genoeg om (weer) helemaal van het bedplassen af te komen. D'r zijn tegenwoordig hele kleine plaswekkertjes, zelfs ook nog met oordopjes, waardoor je zo'n dingetje heel onopvallend kan gebruiken en bijv. ook kan meenemen als je ergens anders gaat slapen: zo'n klein dingetje kan je prima verstoppen en voor het oortje dat je in hebt kan je zeggen dat je nog even muziek luistert voor het slapen gaan. Niets vreemds aan. Of je doet het oortje pas in als het donker is, zodat niemand het merkt.

Tot slot: blijf voldoende drinken! Het is een fabeltje dat als je zo weinig mogelijk drinkt, dat je dan niet in je bed plast. Voldoende vochtinname is ontzettend belangrijk voor je gezondheid. Door te weinig te drinken, maak je je lichaam van binnenuit kapot!

Succes!

12 sep 2019, 01:09, Timo
3

Ga binnenkort bij iemand slapen
Dat is toch handig om drynites te gebruiken dan de een plaswekker?

14 sep 2019, 17:09, Bal
4

Je moet doen wat jij het fijnst vind.

14 sep 2019, 21:09, juliatje.
5

Zijn er André luiers dan Drynites voor bedplassen

19 sep 2019, 13:09, Bal
6

Zijn abena junior fijne luiers
Heeft iemand daar ervaring mee..

21 nov 2019, 18:11, Susanne
7

@bal hoe oud ben je?

21 nov 2019, 20:11, Pumped up kicks
8

Ik ben 11 jaar oud

24 nov 2019, 10:11, Susanne

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer