Naakt poseren voor schilders.

Hallo allemaal,
ik ben een jongen van 18. Ik had afgelopen tijd het idee om eens een tijdje naakt te gaan poseren, het leek mij wel leuk als bijbaantje. Dan wilde ik graag voor mensen doen die mij dan schilderen. Ik heb een hele kleine piemel ( 2,5 cm) maar ik wil laten zien dat je dan ook gewoon naakt kan poseren. Het leek mij super tof. Echt een uitdaging. Dus ik ben gaan googlen en ik kwam op de site van een kunstacademie die zochten naar naaktmodellen dus ik had ze opgebeld en ze vonden het wel goed klinken, dus ze hadden me uitgenodigd om kennis te maken en wonderbaarlijk genoeg waren ze wel geïnteresseerd en na flink wat uitleg mocht ik voor de eerste keer komen. Het was een klas studenten van tussen de 16 en 18, allemaal net van de middelbare school kwamen ze. Het waren het meeste meiden maar ook een paar jongens, dat kan je ook verwachten bij een creatieve kunst studie. Toen ze allemaal klaar stonden in een kring kwam ik in het midden staan en kon ik mijn badjas uitdoen. Toen stond ik daar in mijn blootje, eerst werd er wat gelachen om mijn kleine piemel, maar als model moet je daar niet op reageren, ja, moet sterk in je schoenen staan. Het was ook best even wat hoor, twee uur duurde het, met pauzes tussendoor. Uiteindelijk heb ik de schilderijen ook gezien en ik vond de meeste best mooi geworden. Vinden jullie het stoer van mij? Zouden jullie het zelf durven?

7 jan 2021, Hans


Reacties

plaats reactie
1

Vind stoer, weinig durven het maar zelf zou nooit doen omdat ik me lichaam voor mezelf wil houden.

9 jan 2021, 22:01, Juliatje.
2

Ontzettend leuk en moedig dat je dit doet! Zou het zelf ook zo doen!

30 sep 2021, 21:09, Wim
3

Ik ben 13 jaar geleden begonnen met poseren als naaktmodel. De eerste keer was voor een kleine groep van 6 kunstenaars in Den Haag.

Ik wilde het al heel lang, al vond ik het ook eng om me helemaal bloot te geven. Via via was er contact geweest en men wist dat het voor mij de eerste keer was. Werd meteen goed ontvangen en op m'n gemak gesteld. Ik was er een drie kwartier van tevoren. Onder de koffie werd gezegd hoe het in z'n werk zou gaan. Men vroeg naar motivatie om te poseren, etc. Ook werd besproken dat een erectie geen probleem was en dat ik me daar niet druk over hoefde te maken: "het gebeurt vaak bij mannen. Als je het zelf ongemakkelijk vindt, pauzeren we, als je je er goed bij voelt, tekenen we gewoon door." Daarna kon ik me uitkleden en even in badjas acclimatiseren.
Dat was prettig, maar toen kwam toch het moment dat de badjas uit moest. Eerste pose van een uur was half achterover liggend op een bank.

De eerste minuten vond ik het toch wel een heel apart gevoel dat zes mensen naar me keken terwijl ik in m'n nakie op een bank lag. M'n grootste angst was dat ik meteen een erectie zou krijgen. Dat gebeurde gelukkig niet. Ik kreeg meteen positieve feedback. "Mooie pose! Je hebt een goed lijf!" Etc.

Maar waar ik bang voor was gebeurde na een half uurtje toch.. Langzaam voelde ik m'n penis groeien. Ik bloosde ervan. Maar niemand reageerde. Gelukkig was de vergroting niet heel erg en zakte gelukkig weer af. Grote opluchting. Maar niet veel later werd m'n penis weer wat groter en deze keer zette het door. Maar weer reageerde niemand. Ik dacht eraan om een pauze te vragen, maar juist omdat niemand er iets van zei, liet ik het ook zo. Heel langzaam ontstond een volledige erectie!

Daar lag ik dan als model met een volledig stijve penis.
"Sorry hoor, maar ik kon het niet meer tegenhouden", zei ik, om de stilte te doorbreken. En om m'n ongemakkelijkheid te uiten.

"Het geeft niks", we zijn het gewend, zei een wat oudere vrouw.
"Ik vind het in deze pose eigenlijk ook wel mooi, een beetje erotisch zelfs! Enne..als ik het zeggen mag, hoef je je ook helemaal niet te schamen hoor. Hij is mooi groot"

Daarmee was het ijs gebroken. Na de pauze werden 12 poses getekend van 5 minuten. Ik kon daardoor veel van me laten zien en had daarna helemaal geen gêne meer: men had nu alles van mij gezien.

Ik kom bij deze club nu al vele jaren en twee keer per seizoen: in september en december en februari en april. En tussendoor als een model zich onverwacht afmeldt.

Via deze club heb ik bij meerdere groepen geposeerd. Ben nog altijd dankbaar dat ze me een kans gaven.

Er is zelfs een tekenaar die altijd speciaal voor mij komt als ik poseer. "Leo komt speciaal voor jou Christopher. Hij hoopt altijd stiekem dat je een erectie krijgt."

2 jan 2022, 22:01, Christopher
4

dat zou ik ook graag een keertje willen

22 apr 2022, 09:04, nieck
5

Ik wilde ook een keer poseren voor de schilder.
Maar hij zei dat hij eerst een steiger ging bouwen naast het huis.
Van poseren is het daarna nooit gekomen 😳

9 mei 2022, 14:05, Kees

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer