Morning after pill

Hoi
Ik heb de morning after pill gebruikt omdat ik bang ben om zwanger te worden. Mijn vriend en ik hadden laatst seks geprobeerde met condoom aan. Hij had voor eventjes zijn tip in me gestopt maar dat was het. Ik heb voor de zekerheid 2 uur later de morning after pill ingeslikt en bij de vorige keren werd ik op dezelfde dag of 2 dagen later ongesteld. Nu ben ik al een weekje niet ongesteld en ik stress me zo erg dat ik toch zwanger ben. Ik wil niet de zwangerschapstest nemen omdat ik bang ben dat mijn ouders erachter komen.Is de kans groot dat ik toch zwanger ben???

29 mrt 2022, Neee help


Reacties

plaats reactie
1

hoi neese help.
je kan zelf een zwangerschapstest kopen bij de supermarkt of drogist. dan kan je op school gaan testen, of in de wc in een winkelcenteum waar ze, een openbare wc hebben, dan weet je wel wat, of je wel of niet zwanger bent. den zit je ook niet in de stres..
strekte....

29 mrt 2022, 15:03, inge
2

Ik snap dat je stressed omdat je niet zwanger wilt worden, maar als hij een condoom droeg en maar heel kort met enkel zijn puntje/eikel in je geweest is, is de kans om daar zwanger van te worden echt zo goed als nul! De morning after pil nemen is geen pretje, want je kan er ziek (misselijk) van worden. Mogelijk ben je nog jong(er) en is je ongesteldheid gewoon nog niet regelmatig en is dat de reden dat je al even niet ongesteld bent. Ook kan de morning after pil je hormoonhuishouding even in de war gegooid hebben.
Moraal: Minder stressen als jullie het veilig doen/proberen en niet zomaar "voor de zekerheid" de morning after pil slikken. Is een laatste redmiddel en zeker niet iets wat je (te) vaak moet nemen.

2 apr 2022, 04:04, Daphne
3

@Daphne
Heyyyyy, bedankt voor je bericht!!! Heeft me wel erg opgelucht alleen waarom krijg ik dan zo vaak de neiging om te gaan plassen? Is dat niet een zwangerschap symptoom?

2 apr 2022, 23:04, Neee help
4

Laat maar ben ongesteld geworden !!!

3 apr 2022, 08:04, Neee help
5

@ neee help
heb je geen blaas ontsteking. dan kan je ook vaak zijn , dat je meer moet plassen.
sterkte met je ongesteldheid....

3 apr 2022, 18:04, inge

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer