Masturberen (andere manier of tips?)

Hey jij, hebben jullie miss tips of dingen die ik kan proberen bij het vingeren ik ben nog nooit klaar gekomen ( ik ben 13 BtW) help mij😬

25 jul 2019, AnoniemMM


Reacties

plaats reactie
1

Je clitoris is veel gevoeliger en dan kom je ook sneller klaar dan in je vagina zelf. En miss sex kijken om opgewonden te worden.

28 jul 2019, 11:07, Me
2

Om heel erg eerlijk te zijn... Ben ik voor de eerste keer klaargekomen toen ik 6 was. Ik wist toen niet wat dat was. En ik herinner me nu niet hoe ik daarachter ben gekomen. Maar ik deed het vaker omdat ik dat fijn vond. En nu nog steeds. Maar hier de tips!

Tip 1 : Ga ergens liggen waar je je comfortabel voelt ( Ik lig altijd op bed ). Als je echt geil bent en nat, dan kan je het best beginnen. De clitoris. Die is heel gevoelig. Als je een fijn plekje bij je clitoris gevonden hebt, draai je daar rondjes. Je gaat zo door totdat je lekkere schokjes door je lichaam voelt. Je maakt dan soms ook rare bewegingen. Dan ben je klaar gekomen.

Tip 2 : Als je toe bent aan een douche bent, maar ook een beetje geil bent. Stap je de douche in. Zet de kraan aan op een temperatuur die jij lekker vind. Als je de douche kop kan stellen van hardheid zet je het wat harder. Dan zet je die op je clitoris. En even later kom je klaar.

Deze manieren gebruik ik altijd. Meestal voordat ik die 2 dingen doe heb ik porno gekeken. Of had ik geile gedachten. Xx

18 aug 2019, 03:08, Also anoniem.
3

Oké wat ook echt heel lekker is om dus gwn naakt een beetje op je kussen te gaan rijden. Je moet wel je hand eronder doen anders is het niet stevig genoeg. Veel succes ben btw ook 13

21 dec 2019, 09:12, Lala

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.