Mastruberen tips?

Hoi,
Ik zat laatst in bad en toen richtte ik de douche straal op mijn vagina en dat voelde zoo fijn. Daarom doe ik het nu wel vaker. Heeft iemand tips/advies wat ik nog meer zou kunnen doen? En hoe vaak doen jullie iets? Vingeren is geen optie want dat voelt niet fijn bij mij. Een elektrische tandenborstel vind ik niet hygiënisch. En ik heb laatst ook een knuffel yegem mijn vagina aan gedrukt en dan hren en weer bewegen, dat voelde zo lekker.

8 dec 2018, Anoniem


Reacties

plaats reactie
1

Gewoon een beetje met je vinger en hand over je clitoris vrijven dat doe ik altijd want bij mij voelt t ook niet fijn als ik echt erin ga, en porno kijken van meisjes die mastruberen en squirten.*
*Dit bericht is aangepast door de moderator.

9 dec 2018, 17:12, Geile meid
2

Laat het door je vriendje doen als je er eentje hebt (dan noemen ze dit befen) ik zelf laat dit ook door mijn vriendje doen en dan mag ik hem ook masturberen

9 dec 2018, 23:12, Geile hanne
3

Hoi,
Als je dit door je vriendje laat doen is dit niet meteen beffen. Beffen is dat hij met zijn hoofd tussen jou benen komt en dan gaat spelen met zijn tong tegen jouw clitoris. OMG hier ga je zo hard van kreunen en het is zo fucking lekker! Je wordt dan zo ongelovelijk geil!
Groetjess!

17 apr 2020, 16:04, guppie de gup

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.