Lekkere billen

Ik ben een meisje en ben al 16 jaar alleen ben ik plat en ik wil heel graag een dikkere kont krijgen
Tips?

9 mei 2021, Anoniemmm


Reacties

plaats reactie
1

Heeel veel squaten hahaah. Je kan het wel wat meer maken maar je bent wie je bent en de een heeft gewoon meer vormen dan de ander. Het kan ook nog ontwikkelen want bij mij kwam het ook wat later

9 mei 2021, 19:05, Heyy
2

@Heyy heb jij toevallig een dikke kont?

9 mei 2021, 19:05, Anoniemm
3

Meer eten, daar krijg je een mooi kont van)

9 mei 2021, 20:05, Anoniempje
4

squat helpt niet altijd. Door squatten krijg je eigenlijk vooral dikke bovenbenen, maar geen kont. Je kan natuurlijk een dikkere kont krijgen door veel eten, maar ik weet niet hoe jouw lichaam werkt. Mijn lichaam slaat vet op in mijn bovenbenen en kont, maar bij ieder verschilt dat. Het best is om te sporten via gewichts training. Je kan via apps kjken hoeveel proteine/calorieen moet eten om spieren te krijgen. Als je beginner bent, kan je beginnen met yt workout video's(pamela reif/ lily sabri is goed, maar ook anderen) glute bridge is namelijk mjn favoriete oefening. Ook raad ik je aan om een restistance band aan te schaffen die veel weerstand kan bieden(koop btw niet die goedkope plastic shit) en je kan altijd jezelf in schrijven bij een sportschool, daar bieden ze vele soorten machines en gewichten die je thuis niet kan hebben. Btw doe niet alles in een keer, spieren moet je opbouwen en je moet je lichaam ook natuurljk uitrusten! :)

10 mei 2021, 23:05, neko
5

Hi, ik zal je aanraden om meer te eten, dan worden je billen ook mooier en dikker

12 mei 2021, 20:05, Cj
6

De tip van @cj is best goed, bovendien worden je borsten er ook misschien groter van. Heb ik zelf gezien:)

13 mei 2021, 21:05, R
7

wil je van mij ik doneer graag hahahaha mijn kont is niet te dik volgens anderen maar ik vindt van wel dus iedereen vindt wat anders mooi so be proud on your ass!

25 mei 2021, 11:05, l;lkfj

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer