Kromme piemel

Hallo ik ben Bas

Ik maak me soms wat zorgen over mijn piemel.
Deze is namelijk best krom. In slappe toestand zie je er niks geks aan, maar tijdens een erectie staat deze met een bocht van 45 graden naar links toe.
Ik heb hierdoor aan de binnenbocht een lengte van 16 cm en aan de buitenkant 20cm.
Hebben meer mensen dit en is dit normaal en kun je gewoon normaal seks hebben?

3 jun 2021, Bas


Reacties

plaats reactie
1

Das best n dikke piemel Bas, gewoon blij mee zijn!

5 jun 2021, 19:06, Djenny
2

Beste Bas,
Ten eerste...
Ja, dit hebben meer jongens (ik ben er één van); ja, dit is normaal en het belangrijkste... Je kunt hier gewoon seks mee hebben!

Zoals ik al zei, heb ook ik een kromme piemel. Ik kan je vertellen dat je met een bocht van 45 graden nog een redelijk milde vorm van kromheid hebt. Ikzelf heb een piemel die ruim 70 graden krom staat. Voor de beeldvorming, mijn uiteinde staat bijna volledig naar links als hij stijf is.

Als je er heel erg mee zit kan er mee naar de uroloog (een dokter die verstand van piemels heeft) Je moet hiervoor een doorverwijzing krijgen van je huisarts.
De uroloog kan je opereren aan je piemel om hem recht(er) te maken. Maar voordat je hier aan begint zal ik je het één en ander uitleggen. Dit doe ik omdat ik al ruim 3 keer eraan ben geopereerd en nog steeds een kromme heb.
De reden dat je piemel krom is, is omdat hij zich niet overal goed vult met bloed als je een stijve krijgt. Zoals je misschien weet bestaat de binnenkant van je piemel uit sponslichaam dat zich vult om stijf te worden. Op één plek (bij jou links) vult het sponslichaam zich niet met bloed en de andere kant wel, met de kromming als gevolg.
Goed, nu weet je hoe het komt.
Nu wat de uroloog zal doen en de eventuele risico's...
De uroloog zal bij de operatie aan de kant die bij jou langer is een soort taartpuntje aan weefsel verwijderen, zodat je piemel weer recht wordt. Hierdoor wordt je piemel dus ook een stukje korter, als gaat het maar om een cm ofzo. Het risico aan de operatie is, dat de ingreep ervoor zorgt dat er nieuw littekenweefsel ontstaat en daardoor er opnieuw kromming ontstaat. Ook voelt het littekenweefsel aan als harde knobbels.

Ik heb toen graag willen geloven dat hij weer recht gemaakt kon worden, maar door complicaties heb ik nog steeds een kromme piemel met veel littekenweefsel.
Mijn advies aan jou Bas, is dat je moet accepteren dat je een kromme piemel hebt.
Geloof me dat een meisje je echt niet stom gaat vinden omdat je piemel krom is. (en als ze dat wel vind, is ze je niet waard!)
Je kunt prima seks hebben met een kromme piemel. Ondanks stijfte is je piemel nog steeds flexibel. Daarnaast is een vagina gemaakt om haar vorm aan te passen. Door de vorm gaat het binnenkomen misschien lastig, maar glijmiddel bied daar perfect oplossing voor!

Kortom, no worries! Je bent zeker niet de enige en het is alleen maar stoer dat je het durft te vertellen!

15 jun 2021, 01:06, Peyronie
3

Bijna niemand heeft een rechte piemel.

25 aug 2021, 00:08, Anoniem
4

Hoi Peyronie,
Even een complimentje voor je goeie uitleg haha

Hoi Bas, Ik ben een meid van 22 en heb seks gehad met meerdere jongens.. Ik kan je zeggen dat er niemand was met echt een rechte piemel. En het boeit ook helemaal niks! Alle piemels zijn anders, net als dat alle vulva's anders zijn.
Je hoeft er echt niet onzeker over te zijn, er gaat echt geen meid zijn die het raar vind :)

15 sep 2021, 14:09, meid

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.