klaar komen zonder mastrubatie

hey allemaal!

ik ben een meisje van 15 jaar oud en ik was al vanaf jongs af aan heel erg geïnteresseerd in sex.

toen ik 12 was keek ik porno filmpjes en hierbij mastrubeerde ik niet maar maakte ik wel sex bewegingen zoals op mijn buik liggen en dan op en neer gaan tegen mijn bed aan. en na een paar minuten (2 ofz) kreeg ik al een kloppend gevoel in mijn vagina.. (ik neem aan dat dit klaar komen is want krijg het nu ook tijdens t mastruberen en na dat kan k niet fftjes niet meer verder).

En ik kom echt heel erg snel klaar... ik kom even snel klaar zonder te mastruberen en die bewegingen te maken als door te mastruberen.. mijn clit is ook niet zo gevoelig ofzo en voor mij voelt t beide t zelfde..

heeft iemand anders dit ook? of is t helemaal niet klaarkomen dat kloppende gevoel? en ik zit dr ook mee dat t al na 2 minuten al gebeurd.. kan iemand me aub helpen!! k zit dr echt heel erg mee..

groetjes!!

10 aug 2019, anoniemxx


Reacties

plaats reactie
1

Ik heb ook dat kloppende gevoel en ook heel snel al en dan dat het gevoel zo hevig is dat ik gewoon niet verder kan (ik heb het echt geprobeerd), maar volgens mij is dat niet klaarkomen. Dat weet ik niet 100% zeker, maar ja, je moet het er maar mee doen, want meer weet ik ook niet

11 aug 2019, 18:08, Idon'tknowthatmuch
2

volgens mij is dat kloppende gevoel dat je opgewonden bent

12 aug 2019, 00:08, janeee
3

als je klaarkomt word je beetje duizelig ofzo en ga je trille of raar bewegen, ik weet niet of wat jij hebt al klaarkomen is

12 aug 2019, 14:08, idk

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer