Ik wil het allemaal niet meer...

Hoi. Ik ben een meisje van 12 die graag ff wat kwijt wil. Ik vind mezelf echt lelijk. Ik heb veelste dikke bovenbenen met striae en veel te veel haar wat ook nog zwart is, een buikje, die ik zoveel mogelijk inhoud om wat dunner te kijken, dikke boobs, vind ik zelf dan, cup a, terwijl er anderen zijn in mijn klas die nog plat zijn wat ik ook wil. Ook heb ik gewoon een lelijk hoofd. Weet iemand hoe ik dit kan aanpassen, of mezelf mooi kan vinden zodat ik een jongen die ik leuk vind kan krijgen? Groetjess.

30 jul 2020, Anoniempjevan12


Reacties

plaats reactie
1

Je bent nog vrij jong en een jongen vinden kan nog jaren duren en onzekerheid hoort bij de puberteit en iedereen is over meerdere dingen onzeker. En iedereen is toch hele tijd met zichzelf bezig dus vaak wordt je niet zo opgemerkt en stop met denken wat anderen mensen van jou denken ! Maar maak een lijst met dingen waar je trots op bent!

31 jul 2020, 16:07, juliatje.
2

Waar ben ik trot sop? Die lijst wordt heel erg kort.
1. Mijn haar
2. Mijn ogen en wimpers.
Dat was het wel. Ik kan niet goed stoppen met denken wat andere mensen van mij vinden, want meestal ben ik het met ze eens...
sorry voor dit negatieve antwoord maar het is ten minste eerlijk.

1 aug 2020, 15:08, anoniempjevan12
3

beste anoniempjevan12 vervelend dat je zo denkt, maar goed dat je eerlijk bent. Maar ik denk dat je gevoelens met iemand van dichtbij moet delen en ja het kan meer helpen dan je denkt. Een dagboek kan ook helpen en misschien is trauma een reden dat je zo denkt over jezelf? Maar bedenk je bent niet de enige!

2 aug 2020, 18:08, juliatje.
4

Ik zou het inderdaad een keer met je ouders bespreken.
Kwa wat je benoemd, denk ik niet dat je lelijk bent :) Cupmaat a is één van de kleinste maten, de borsten van je klasgenootjes moeten gewoon nog gaan groeien. Juist hartstikke mooi dat jij al wel een vrouw wordt! Vollere bovenbenen horen ook bij het krijgen van vrouwelijke vormen, geeft je lichaam mooie curves.
De striae zijn naar, maar daar loopt denk 90% van de volwassen bevolking mee, zelfs jongens krijgen dit. Ze zullen vanzelf van paars naar wittig gaan en dan langzaam bijna verdwijnen. Met kleding kan het allemaal een beetje verstopt worden, met een hoog bikinibroekje zie je ze niet zitten op de buik en zij.
Je buikje zal wel meevallen, iedereen die zit heeft rolletjes. Ja zelfs die instagram vrouwen. Die foto's is allemaal een kwestie van juist licht, juiste kleding en de juiste houding. Daarmee hoef je jezelf dus niet te vergelijken!
Haargroei is even wennen, maar iets wat je zelf kan oplossen. Tot jij zeker genoeg bent van jezelf om het een beetje te laten staan kan je scheren. Er zijn mensen die scheren zonde vinden, maar ik vind het zonde om je te schamen voor iets dat makkelijk weggehaald kan worden :)

3 aug 2020, 21:08, :x

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer