Ik wil heel graag dood...

Hoi allemaal,

Ik wil zo graag dood. Dit heb ik dus al 2 jaar lang...
Alles gaat mis in mijn leven, ik haat mezelf etc.
Alleen dit gaat heel raar klinken, maar ik wil heel graag de reactie van bepaalde mensen weten als ik dood ben. Dit maakt mij twijfelen om wel of geen zelfmoord te plegen. Voor de rest heb ik toch niet veel meer om op te geven
... ik heb toch geen vrienden, alleen mensen in mijn klas waarmee ik wel eens praat en klets maar niet echt vriendinnen zijn. En mijn familie is toch beter af dan ik...
Heeft iemand tips?
(Ben meisje van 14 trouwens).

21 mrt 2018, Ano


Reacties

plaats reactie
1

Probeer je te focussen op dingen die je leuk vind!
zoals tekenen, zingen of misschien lezen.
En praat er met iemand over die je vertrouwt

21 mrt 2018, 21:03, Nachtdier
2

Lieverd, kan je alsjeblieft hulp zoeken om hierover te praten? Het is heel goed dat je deze stap hebt gezet en je verhaal kwijt durft op 99gram, maar jij heb profecionele hulp nodig om uit je dip te komen. Ga chatten met het 99gram team. Eigenlijk moet je naar een pschycholoog, maar dat is moeilijk om zelf te regelen, en zelf de eerste stap te zetten.
Toch moet er iets gebeuren. Vraag eens op school, misschien hebben jullie wel een vertrouwenspersoon, en je hebt sws een mentor/metrix.
Stay positive - Het leven is te mooi om eruit te stappen🌻,
Cato💓

21 mrt 2018, 21:03, Appelflap
3

Hallo Ano,

Zo te lezen heb je het op het moment heel zwaar, zo zwaar dat je denkt dat het leven eigenlijk geen zin meer heeft. Fijn dat je het de moeite waard vindt om hier tips te vragen aan anderen om geen zelfmoord te plegen.
Als je ook eens met een deskundige wilt praten kan je elke werkdag anoniem chatten of een mailtje sturen.

Sterkte!
Groet moderator 99 gram

21 mrt 2018, 22:03, moderator
4

Denk eens na! Als je dood bent hebben je ouders geen lieve dochter meer. Ze huilen zichzelf in slaap afvragend wat ze fout hebben gedaan. Die ene jongen die je stiekem leuk vond. Kan niet meer op school komen zonder te huilen als hij jou lege plek ziet. Die meisjes die je soms mee praat denken dat het door hun komt omdat ze iets verkeerds hebben gezegd en voelen zich zo schuldig. Die ene leraar waar je altijd zulke goeie cijfers haalde kan nu alleen nog maar onvoldoendes geven omdat jij er niet meer bent. Je zusje/broertje is weggelopen van huis omdat hij ook zelfmoord wil plegen om bij zijn zus te zijn.

Je doet er alleen mensen pijn mee

22 mrt 2018, 07:03, Sidney
5

hai
ik ben een meisje van 11 ik zou heel graag dood willen
want ik ben lelijk en zelf me eigen ouders zeggen dat ik een onhandelbaar kind ben. ik heb tegen me vader vertelt dat ik op school een beetje gepest word en toen zei hij je bent gewoon een aansteller en zielig achterbaks kindje. ik worstel nu al bijna twee jaar met deze gedachten.

24 sep 2018, 18:09, annoniem
6

ik wil even zeggen dat na alle ruzie die ik heb gehad wel over zelfmoord heen ben ik zit nog wel niet lekker in me vel ik heb aventoe nog wel ruzie alleen om even te horen dat er iemand van me houdt had ik nodig ik ben trouwens het meisje van 11 die net ook schreef ik kwam er achter dat zelfmoord niet altijd de beste manier is om iets op te lossen

24 sep 2018, 21:09, annoniem
7

Hey annoniem meisje van 11 jaar,

Wat naar dat je al zo lang niet lekker in je vel zit en dat je het leven niet meer zag zitten.
Als ik het goed begrijp heb je vooral behoefte dat mensen je laten zien en voelen dat je er mag zijn? Dat ze van je houden en blij zijn met je?
Hoe gaat het nu met je?

Liefs en sterkte!

25 sep 2018, 08:09, Amyxx
8

Ik herken het gevoel... Van dood willen en weten wie er huilt ofzo bij de begrafenis.
Maar pleeg geen zelfmoord! Praat er over net je ouders. Moeilijk maar als zij het weten kunnen ze een psycholoog zoeken en dan kan het misschien weer beter worden!
Ik begrijp je gevoel en het voelt echt super super super super stom aan maar probeer er over te praten... En in wet dat je een heel leuk betrouwbaar meisje bent.
Sc6💕

18 okt 2018, 15:10, Someone
9

eindelijk iemand methet zelfde ik ben ook heel benieuwd wie er verdrietig zou zijn als ik dood ben

20 okt 2018, 06:10, tessje💗
10

Ik weet bijna zeker van wel. <3

20 okt 2018, 17:10, Eva🎆

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer