Ik heb meteen hulp nodig plz

hey dit is heel goor maar ik heb hulp nodig. Ik ging vandaag naar het toilet toe en zag een klein wormpje in mn ontlasting. Ik weet niet wat ik moet doen en ik ik wil absoluut niet dat mijn moeder het weet. Ik heb opgezocht wat ik hier tegen kon doen en er stond dat alles in het huis wat ik gebruik schoon moet zijn en hygiëne op orde moet zijn etc, maar er stond dat ik ook medicatie of pilletjes hiervoor moest nemen. Maar ik wil niet dat mijn moeder erachterkomt en ik ben nog ook te jong om zelf medicatie te halen. Kan ik dit bestrijden zonder medicijnen?

7 sep 2019, Helpmeplz123


Reacties

plaats reactie
1

Ga hiervoor naar de huisarts die heeft ook geheimhoudingsplicht maar succes en hoop dat je er vanaf komt.

7 sep 2019, 20:09, juliatje.
2

Anti-wormtabletten kosten bijna niets hoor. Bij de Kruidvat zijn ze maar € 2,69. Als je dit niet zelf kan betalen, vraag of iemand ze dan voor je koopt. Bijvoorbeeld een oudere broer of zus van een vriend of vriendin van je. Zo'n klein bedrag willen ze vast voor je betalen, als je uitlegt dat je niet wil dat je ouders erachter komen. Desnoods betaal je dit bedragje later terug aan die persoon.

8 sep 2019, 01:09, Timo
3

Je kan het je moeder best vertellen. Bijna elk kind krijgt ooit wormen en de kans is groot dat je ze al eens gehad hebt als baby.

8 sep 2019, 12:09, Laura

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer