ik eet minder als normaal maar kom toch veel aan

ik voel me de laatste tijd niet zo goed en heb ook veel minder eetlust dus ik eet iets minder als normaal maar toch kom ik de laatste tijd meer aan, vroeger at ik bijv best veel alleen ik kwam niks aan, en nu eet ik minder en ben ik in 1/2 weken 7 kilo aangekomen, hoe kan dit? ben ik ziek? of moet ik naar de huisarts?

17 jul 2019, anoniem


Reacties

plaats reactie
1

Heyy dat heb ik zelf ook heel lang gehad na wat research ben ik erachter gekomen dat als je minder eet je lichaam een soort automatische reactie heeft dat het alles wat je eet vasthoud omdat er minder voedingstoffen binnenkomen dan normaal. Als je dat weer kwijt wil moet je beginnen met de basis em hetzelfde eten als normaal en dat rustig afbouwen dan val je het waarschijnlijk wel af. O en nog iets dat gaat niet binnen 2 dagen ;P

17 jul 2019, 22:07, Zoey
2

Ik weet niet hoe oud je bent maar in de puberteid kom je wel een paar kilo aan. Maar ook depressie,stress,medicijngebruik,tumoren,aandoeningen en weinig slaap kunnen een oorzaak zijn. Maar als je te weinig eet kom je in de spaarstand en verbrand je ook minder. Maar naar een huisarts gaan is het beste voor hulp.

18 jul 2019, 07:07, juliatje.

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.