Hoe klaag ik iets aan bij Instagram zelf?

Hii! Ik wordt helaas al een lange tijd gepest op Instagram, er worden lelijke foto’s van mij op gezet en mijn uitspraken worden erop gedeeld. Echter doet de politie er niks mee en helpt rapporteren niet. Dus vandaar ik wil Instagram zelf kunnen bereiken en aangeven dat die accounts de regels overtreden en dat ze het beste weg moeten.

X-

3 sep 2021, 🤡


Reacties

plaats reactie
1

Hee, wat heftig en vervelend!
Je kan eens proberen of je naar het instagram hulp centre kan bellen. Ga naar instagram.com (de site dus, niet de app) log in op je account. Beneden aan de pagina staan lichtgekleurde teksten met o.a 'help'. Kijk eens of je hier de informatie kan vinden die je nodig hebt om contact op te nemen met insta. Ik vermoed alleen wel dat ze niet snel zullen opnemen.

Oh, en heb je rapporteren op insta zelf al geprobeerd? Die drie rondjes links van een post aanklikken en dan op rapporteren klikken.

Wat misschien goed kan zijn om te doen, is praten met de pesters. Ken je ze van school? Vertel dan de docent wat er speelt. Die kan ook met ze gaan praten en ze straffen.

Houd moed!!!!!

6 sep 2021, 19:09, Raf

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.