Geur na zetten van spiraal

Hoi allemaal,
Ik ben 16 jaar en heb sinds 17 april 2023 een mirena spiraal.

Want ik had altijd tijdens mijn ongesteldheid heel erg last van hevige bloedingen en heel veel buikpijn dat ik aan het huilen was op me bed omdat het zoveel pijn deed. (Deze klachten zijn nu zo goed als over nog maar 2 dagen ongesteld bloed super weinig, kan met 1 inlegkruisje in principe hele dag, en geen pijn meer).

En ik had destijds een vriendX en ik wilde opzich niet zwanger worden. (Hij is de enige met wie ik ooit seks heb gehad). (Is ondertussen uit want hij ging vreemd, that boy's a cheaterrr)

Voordat ik mijn spiraal had, had ik eigenlijk nooit last van geuren bij mijn flamoes. Alleen als ik bijvoorbeeld 2 dagen achter elkaar dezelfde synthetische string droeg. En kreeg ik complimenten van vriendZ dat mijn flamoes niet stonk en bijna geurloos was. (Met hem niks meer gedaan als handwerk). Ik gebruikte nooit zeep of iets dergelijks, altijd alleen water om te wassen en sliep alleen in los katoen ondergoed.

Nu het probleem.
Sinds ik mijn spiraal heb, heb ik andere afscheiding die heel erg sterk ruikt. Ik ben er super onzeker over en weet niet wat ik eraan moet doen en hoe komt.
Ik dacht eerst nou misschien komt door zijn sperma, dat daardoor niet fris ruikt. Maar is nu uit al meer dan maand uit en heb nogsteeds.
En dacht toen misschien soa, want cheaterrrr. Dus soa test gedaan, nee ben helemaal clean.
Ik was mijn flamoes elke dag met puur en alleen water onder de douche, draag alleen katoenen strings en slaap naakt. Eet daarnaast ook gezond, veel fruit vooral. En heb geen seks meer. Maar ik heb nogsteeds die vervelende geur.

Heeft iemand een idee hoe dit komt en wat ik eraan doe, want vind die geur echt vies en ruik het ook de hele tijd als ik gewoon zit.

Thank youuuu

21 jul 2023, Vismeid


Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer