Gestress echt heel erg help me!

Hoii
Sorry hoor misschien vinden jullie dit een heel raar onderwerp maar mn hoofd kan hier niet meer tegen tegen dat gestress.
Ik heb dus 4 weken geleden 1 keer mijn poep ingehouden in een pretpark en toen kon ik daarna heel moeilijk naar de wc maar na 4 dagen moest ik alweer alleen pas geleden had ik het weer 4 dagen niet en toen wel dus negeerde ik het maar gewoon want na die 4 dagen kwam er wel heel veel maargoed maandag ben ik voor het laatst naar de wc geweest zegmaar (poepen) en het is nu alweer zondag en het is echt nogsteeds heel moeilijk en echt 1 hele week vind ik wel griezelig ik heb al vaak warm water gedronken maar dat helpt niet. Hebben jullie tips ( dan heb ik het btw niet over ga naar het ziekenhuis

19 aug 2018, Princessjayjay


Reacties

plaats reactie
1

Oow trouwens wat ik was vergeten te zeggen is dat ik wel gewoon redelijk veel eet dus dat is al helemaal raar

19 aug 2018, 18:08, Princessjayjay
2

hey,
Het helpt als je heel veel drinkt

19 aug 2018, 21:08, tine
3

Veel vezels eten kan helpen om je stoelgang te bevorderen. Drink dus geen groente- of fruitsap, maar eet de hele vrucht of groente. Zo krijg je veel meer vezels binnen. Verder helpt het om volkoren (zuurdesem) brood te eten i.p.v. witbrood of normaal bruid brood (als je uberhäupt brood eet uiteraard - in mijn beleving kan je ook prima zonder). Volkoren (zuurdesem) brood bevat ook duidelijk meer vezels dan 'gewoon' brood.

Andere gezonde voeding om je stoelgang te bevorderen zijn o.a.: lijnzaad. pruimen, appelazijn, aloe vera en doperwten.

20 aug 2018, 13:08, Timo

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer