FF Voorstellen, ben net nieuw hier.

Hey hey iedereen, ik ben Daphne, 22 jaar en ben hier omdat een vriendin zei dat er hier best wat meiden als mij zijn. Ben in Israel opgegroeid, maar niet gelovig. Mijn hele puberteit en nu als meid van 22, val ik best op. Op mijn 13e bewust als die hard hippie meisje geleefd. Dus, mijn haar is een bos samengebonden zwarte dread locks. Dr Martens, Puur natuur alles,
groene ogen, ik ben echt Petite zeg maar, 1,59, en mollig. Jullie weten wel dat ik dus een hippie girl ben. Ik heb hier eigenlijk nog geen een hippie meisje gezien, benik echt de enige en de eerste hier hi hi! Graag wat reacties van echte hippie girls! Want ik ken zat meisjes en jongen die serieus zo zijn als ik. Ben benieuwd! Dit ben ik dus.
Daphne22 XXX.

2 jul 2022, Daphne22


Reacties

plaats reactie
1

Hi Daphne, ben ook een beetje zoals jij:) leven zoals ik wil, niet luisteren naar de regels van anderen enz. Wel wat langer 1.70, maar ook lekker mollig met 90kg:) korte jurkje/rokje, en een topje mag bij mij zeker wel, en die rare blikjes maken niks uit!

2 jul 2022, 13:07, Marthe
2

Hey Daphne en Marthe! Wat goed en leuk dat jullie zo jezelf durven te zijn! Wat betekent dat in het licht van jullie leefstijl? Jullie zijn allebei best mollig, hoe komt dat zo? En hoe reageert jullie omgeving op jullie?

6 jul 2022, 14:07, B

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer