Fantasievriendje

Hoi! Ik heb een fantasievriendje, terwijl ik 14 ben.. Ik doe mavo 3 en niemand in mijn klas heeft dit voor zover ik weet.

Ik ben erg creatief, en mijn ouders zeggen dat ze vaak hebben gehoord dat creatieve kinderen dit vaker hebben en dat ik niet naar de dokter ofzo hoef.

Ik heb best wat heftige dingen meegemaakt in mijn leven maar voor de rest heb ik geen “problemen”

Hebben jullie dit misschien ook? Of kunnen jullie er wat over vertellen?

X
Macy

15 mrt 2022, Macy


Reacties

plaats reactie
1

Ik heb dat niet.
Maar misschien ben jij wel paranormaal begaafd. En is je fantasie vriend eigenlijk een geest. Wie weet je hebt ook een tv serie waar ze steeds de geest van een overleden persoon helpen.

21 mrt 2022, 20:03, Elise
2

Ik heb dat ook. Ik creëer het perfecte vriendje volgens mij beeld die me tevreden kan stellen. Ik dagdroom vaak neppe scenario’s tussen mij en m’n “vriendje”. Ik hield altijd van dagdromen dus was niet iets abnormaals voor me. Het helpt me dingen te processen of bv eenzaamheid

21 mrt 2022, 21:03, Nova
3

Hallo Macy, geen zorgen dat is normaal er zijn nog meer mensen met een fantasievrindje of een fantasiehuisdier. Darmee vul je een plekje in je hart tot dat je een echt vriendje hebt. Heb je inmiddels een echte vriend?

15 mei 2022, 15:05, Lotte
4

ik heb ook dat ik uhhh bvb in de avond fantasie verhalen ga bedenken maar ik weet niet wat hij nu van mij vind want hij reageerde heel stom op iets wat ik stuurde maar daarvoor was tie wel weer gwn lief dusjaa... hahaha

20 jun 2022, 14:06, :(

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer