Enquête over jullie ervaringen van 99gram.nl!

Hoi allemaal! Wij zijn twee studenten van de Hanzehogeschool en zitten op dit moment in onze afstudeerfase van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Dit afstuderen vindt plaats bij dit platform 99gram in de vorm van een onderzoek. De keuze om ons onderzoek bij 99gram te laten plaatsvinden is voortgekomen uit onze eigen ervaringen met deze thema’s. Één van ons heeft jaren geleden bijvoorbeeld zelf gekampt met eetproblemen. Vanuit deze persoonlijke ervaring vinden wij het belangrijk dat 99gram zo goed mogelijk bij jullie als bezoeker blijft aansluiten en dat jullie de hulp en informatie kunnen blijven vinden waar jullie naar op zoek zijn. Hiervoor is het belangrijk om vanuit jullie te horen wat jullie ervaringen zijn van het platform. We nodigen jullie daarom graag uit om de bijgevoegde enquête in te vullen (onder aan het bericht!). De enquête is volledig anoniem en het invullen ervan zal ongeveer 2 minuten duren.

Alvast bedankt voor het meewerken!

https://nl.surveymonkey.com/r/WP89NVC

9 mei 2019, kischeenstra


Reacties

plaats reactie
1

Leuk, de eerste reacties zijn binnen op de enquête. Hopelijk volgen er meer!

ps: mocht het niet lukken met het openen van de enquête: als je de link kopieert en plakt in een nieuw (internet)venster kom je direct bij de enquête!

11 mei 2019, 10:05, kischeenstra
2

Jammer dat de link niet meer werkt.

11 mei 2019, 17:05, .
3

Als je de link kopieert en vervolgens plakt in een nieuw tabblad, kom je bij de enquête uit! Zou je dit eens willen proberen?

12 mei 2019, 13:05, kischeenstra
4

Wie zien dat de enquête nog steeds ingevuld wordt. Super! Hoe meer reacties, hoe beter! Bedankt voor degenen die het hebben ingevuld!

14 mei 2019, 13:05, kischeenstra
5

Je kan nog tot maandag reageren op de enquête. Dan zal die sluiten en zullen we alle reacties bekijken en meenemen in ons onderzoek! We zien graag nog een aantal reacties tegemoet!

17 mei 2019, 13:05, kischeenstra

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.