Een narcist met mogelijk autisme

Hoi,

Bij ons op school zit er een man (die ik liever een jongen noem, dat heeft hij zelf ook liever trouwens) en hij is bijna 25. Maar hij gedraagt zich zo wereldvreemd en gemeen.

Hij valt op jongens en er is een jongen waar hij een zwak voor heeft, maar die jongen roddelde heel veel over hem. Ik zag die jongen waar ik heb over heb (M) eerst als iemand waar ik aardig tegen wilde doen, omdat hij zo zielig deed en veel erge verhalen vertelde. (Waarvan het meeste gelogen bleek te zijn) maar hij zag mij als vrienden, ik was volgens hem zelfs zijn beste vriendin.

Maar toen ik hem vertelde dat zijn crush heel veel gemene dingen vertelde over hem, maar wel heel leuk deed over hem en roddelde over zijn prive leven en prive details. (die hij wel alleen tegen hem zij, hij vertrouwende hem meer) Dat vond ik echt triest en vertelde dat dus tegen hem. Ik zei dat ik het kon bewijzen en dat hij als hij het wilde geloven maar moest afluisteren.

Maar dat deed hij niet, de volgende dag liep hij naar zijn crush toe en vertelde dat ik zei dat hij over hem M/hemzelf praatte. Die crush van hem zei dat hij dat ging navragen aan mij en M was gelijk gestrest. Om vele redenen gaf ik het toe alleen in een mildere versie met minder details. Ik had gezegd dat zijn crush had een narcist zou kunnen zijn (door veel bewonderd te willen worden en zijn houding) en dat hij prive informatie verteld, dat hij die hele gemene dingen vertelde. Ik zei dus alleen dat ik had verteld dat hij boos was op M, dat was ook zo trouwens.

Maar M wilde dus geen bewijs aannemen maar wel neemt die graag alles over wat anderen zeggen dat ik gezegd zou moeten hebben.. Maar de beste M zelf lijkt mij eigenlijk heel narcistisch, en ik wil geen onterechte of vooroodelende diagnose geven, maar dat denk ik gewoon. Hij wil te graag bewonderd worden, praat enkel over zichzelf of praat gelijk over zichzelf als een ander praat over een gebeurtenis, vriend(in) of zichzelf.
Ook is M gewoon verwend en ondankbaar als je iets voor hem doet. Ik deelde mijn dure eten met hem, hij wist dat het duur was maar eisde de meerderheid op, en verwachte daarna nog dat ik koffie maakte voor hem en dat ik hem zocht toen die weer eens verstopt zat met een boek en niet mee kwam helpen met taken

Deel 1

6 sep 2021, Nails


Reacties

plaats reactie
1

Tegen de jongens waar hij verliefd op was en zijn nog huidige crush deed die minder gemeen en verwend. Al waren zij meer direct ook, en botter. Ik was eigenlijk nooit echt bot in mijn opinie.

M loog ook over een relatie met zijn crush en hij wist hoe bang zijn crush was voor de gevolgen dat er gedacht werd dat hij homo zou zijn.

Goed nadat ik dus zei tegen zijn crush dat ik zei dat hij boos was op M was M woest op mij. Ik vond ook dat ik niet veel moest weggeven aan zijn crush, want hij loog al veel en is ook manipulatief. Maar M was dus woest, ik had dus niet gezegd dat M loog, maar M was woest. Misschien omdat ik boos was op hem of omdat hij een hoop uit te leggen had, want hij had al een grote mond vol vooroordelen.

Het erge is is dat hij door blijft gaan met leugens en dat hij boos wordt als mensen boos zijn om wat hij beweert. Zoals dat hij zelf verkracht is en iemand heeft verkracht.

M heeft ook vulgaire opmerkingen naar zijn crush toe gemaakt. Zoals dat hij aan zijn “pik” wilde likken. Toen hij boos was op mij omdat ik boos was op zijn gedrag werd hij boos en zei dat ik zat te stoken tussen hem en zijn crush, en dat ik vals was over zijn crush. Toen zei ik dat hij net zo goed vals sprak (dat is ook waar) en sprak zijn vulgaire opmerkingen uit en zei dat dat iemand schade kan aanrichten. Toen liep hij boos weg en was hij weer het slachtoffer..

M heeft mij met een lieve meid waar ik veel mee optrek die hij voorliegt horen praten. (Dat meisje liegt hij misschien voor door haar goedgelovigheid en doordat ze minder redzaam is) Ik zei dat zij een hele lieve meid was en dat er heel veel lieve mensen zijn die oprecht zijn, en dat sommige zoals M en zijn crush dat niet naar ons en elkaar toe zijn. Toen werd hij woest en schold min uit in verkeerde contexten, zoals hypocriet. Toen zei ik dat iedereen behalve zijn crush het bevestigde en hij nam het niet aan, maar zei dat ik dood moest vallen. Toen kwam er een docent en zei dat hij er vast wel een goede reden voor had. (Oh god) en een andere docent zei dat ik M moest accepteren zoals hij is, ook zijn uitspraken omdat hij die vaker maakt. Ze zei dat ik loog vanwege het niet hebben van een poker face, en dacht dus niet eens dat dat kwam door boosheid van onrecht, stress en milde verdriet? Ze deed alsof ze een politie was en kwam steeds tussen mij door als ik iets wilde uitleggen of vertelde, ik kon geen eens mijn verhaal doen.

Van M heb ik daarover geen excuses gekregen. En alle docenten deden er te makkelijk over en andere van “ik was er niet bij” maar vragen stelde wilde ze geen eens aan M. Maar toen een andere (die zegt dat ze autisme heeft, en een hoog iq) enorm stookte en zei dat ik zei dat zijn moeder abortus moest plegen moesten er ineens wel gesprekken komen en ook toen waren ze er niet bij maar wilde ze een heel gesprek. M nam dat dan weer wel aan, echt..

Ik vertelde M vaak vriendelijk dat ik niet gediend was van zoveel gelieg en bedrieg en van zijn luiheid en dat die

6 sep 2021, 19:09, Nails
2

dus niet mee wilde helpen maar gewoon boeken zat te lezen en vaan veel pauzes nam. Misschien vermoeidheid, maar doe een beetje leuk en dankbaar dan. Toen een van zijn “vrienden” zei dat hij een verwend nest was vond hij dat hij moest werken en toen kon hij het ook ineens zonder problemen en zo zie je maar dat je erg gestoken word met messen in je rug.

M heeft vaak verhalen of woorden verdraait, of maar een (verdraaide) kant verteld. Heeft misschien te maken met narcisme. Maar hij zegt dat hij autisme heeft en een laag iq. En dat meisje die beweer een hoog iq te hebben komt slim over, maar is niet gemotiveerd, wel noemt ze mensen snel dom, heeft ze de ene dag een relatie met die, een hele zwarte of witte mening en de andere dag is dat nooit zo geweest en zou ik dingen in mijn hoofd halen. Dat meisje was degene die een liedje maakte over dat de moeder van M abortus moest plegen, maar deed alsof ik het was. Ze zegt dat ze havo doet en heeft gedaan, maar gek genoeg zit ze wel op praktijk. En ik heb nog op onze vorige soort van school gezeten en ze deed absoluut geen havo, maar basis. Al kan ze misschien heel slim zijn, autistisch of heeft ze iets waardoor ze zo is.

Vandaag kwam M nadat ik probeerde een beetje gezellig te doen met dat ik het positief moest zien en dat hij “het” mij vergaf.. Maar zelf had onschuldige M die het slachtoffer van alles wat er ook was niks gedaan toch? Ik zou hem niet vergeven. Hij zegt dat ik dood moet vallen, terwijl hij zo vaak gehoord heeft van iedereen dat zijn crush praat over hem.. En hij heeft mij meerdere keren bedreigd met geweld en de dood. En dan zou hij mij moeten vergeven..

Ik zou graag verklaringen willen om hier iets mee te kunnen of van te leren, vandaar ook die labels. Oordeel maar als je wil uit mijn berichten. Alvast dank! X

6 sep 2021, 19:09, Nails
3

Toevoeging:

Dat meisje en M hebben beide geen interesse in de personen om hun heen, maar meer voor hun imago. Het meisje mishandeld dieren ook en doet ons medeleerlingen pijn met woorden of spullen. Ze scheld met erge ziektes en ook naar de dieren toe.

Beiden vragen ze niet naar andere en praten ze alleen over andere in negativiteit.

M kijkt vaak weg als ik tegen hem praat en soms praat die tegen een ander.

Een keer was ik een beetje geïrriteerd omdat iemand mij op de hielen zat maar mij wel negeerde, toen ik dat zei tegen iemand zei M tegen een ander waarvan de naam er geen eens op leek dat ik hem negeerde.

Dit kan natuurlijk zo zijn redenen hebben, ik beschrijf nu vooral wat er gebeurt.

6 sep 2021, 19:09, Nails
4

Beste Nails,

We zien dat er heel veel speelt, het verhaal lijkt wat te complex voor het forum te zijn. Je zit er duidelijk wel mee. Daarom nodigen we je uit om eens te komen chatten om daar je vragen voor te leggen.

Hartelijke groet,

7 sep 2021, 15:09, team 99gram

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.