Dromen over Bi zijn?

Hi, ik ben Bella.

ik ben 16 jaar, ik heb maar 1 relatie gehad met een jongen voor 5 maanden en het is in oktober uitgegaan.

ik ben een dromer, ik kan extreem veel onthouden van mijn dromen.
(heb locaties kunnen natekenen die ik alleen in dromen heb bezocht en kan details onthouden die andere niet zien)

ik had laatst 2 dromen
in 1 droom vroeg ik een meid, meid A, verkering. ik werd afgewezen omdat ze genoeg tijd wilde hebben voor haar vriendinnen.
deze is niet erg.

alleen hier is de droom waar mijn vraag over gaat. (meid a en b zijn andere mensen)

ik heb een droom gehad dat ik met meid B aan het zoenen was, zei zat op mij en ik genoot van het zoenen.

Ik heb nog nooit gevoelens gehad voor een meid. ik heb alleen een relatie met een jongen gehad.

mijn vraag aan jullie is denken jullie dat ik bi kan zijn? of dat het maar een droom is en niet echt is.

AUB ANTWOORD

8 nov 2021, Bella


Reacties

plaats reactie
1

Het zou kunnen dat je bi bent, je moet jezelf de tijd geven om erachter te komen. Misschien kun je het een keer uit proberen om met een meisje (die het dan natuurlijk ook wil) te zoenen. Als je dat lekker vind is de kans groot dat je dan ook bi bent. Zo is het bij mij in ieder geval gebeurt. Ik was aan het afspreken met mijn vriendin, en die vriendin wist dus al een tijdje dat ze bi was. En toen keken we elkaar heel erg lang aan en hebben we letterlijk gezoend en heb ik nu een relatie met haar. Vanaf dat punt wist ik dat ik bi was!

10 nov 2021, 14:11, Meisjediebiis
2

Ik wil het wel proberen dat zoenen met een meid maar ja, covid is still a thing. ik ga zelden uit (zelfs voor corona ook niet) en ik ken niemand echt wie bi of lesbisch is.

hoe moet ik het dan doen?

10 nov 2021, 18:11, Bella
3

Als het zo is ga je dat vanzelf voelen. Ik wist eerst zeker dat ik hetero was totdat ik een relatie met mijn vriendin kreeg. Dat ging heel natuurlijk en nu merk ik dat ik me echt meer tot vrouwen aangetrokken voel. Ook soms dat als ik iemand zie denk van diegene is best leuk. Ik heb dat eigenlijk niet meer of heeel zelden bij jongens.
Volg je gevoel, overhaast niets. Je komt er vanzelf achter. Met een meisje willen zoenen omdat het spannend is kan natuurlijk altijd he!

12 nov 2021, 06:11, Lotte435
4

dankje wel lotte en meisje. ik kan hier wel wat mee.

ik had wel laatst een droom waar een jongen mij kuste en ik hem wegduwde.

maar ik kijk wel waar dit allemaal mij leid.
ik vermoed dat het dan nog even duurt. ik ga zelden ergens heen. dus vermoedelijk vervolgopleiding dat ik hoop hierop goed antwoord te hebben.

12 nov 2021, 17:11, Bella
5

Hoi Bella,

Het is ook echt een gevoel. Misschien kun je heel bewust een tijdschrift kopen waar stoere sexy jongens in staan. Het merendeel van meiden zou dit opwindend of op z'n minst mooi vinden om naar te kijken. Kijk ook eens naar vrouwen in een tijdschrift. Merk je verschil, is er een type vrouw waarvan je merkt dat ze je aantrekt?

Ik weet niet of je jezelf bevredigd maar als je dat doet kun je ook kijken of je verschil merkt als je aan een man of vrouw denkt.
Er was hier eerst een topic, nu helaas weggehaald en dat ging ook over relaties met je vriendinnen ofzo. Hoe je kunt aftasten of zij ook meer wil dan alleen vrienden zijn .ik merkte dat ik al opgewonden raakte als ik in dat topic las. Later werd me duidelijk dat het kwam omdat er over vrouw tot vrouw gesproken werd. Maar nogmaals, je komt er als je jezelf de kans geeft vanzelf achter.

17 nov 2021, 01:11, Lotte435
6

Haiii lotte,

ik voel me niet comfortabel om zulke tijdschriften te kopen, deze hebben we ook niet thuis liggen en ik durf dat niet te halen dus doe ik dat niet. Het voelt aan alsof dat niet goed gevonden word in mijn familie/mijn ouders

ik heb me zelf ook nog nooit bevredigd echt. opnieuw ik heb het gevoel dat dat als slecht/erg/niet normaal word gezien hier thuis. ik heb dat dus nooit gedaan, zo heb ik ook nooit p*rn gekeken.
(we zijn geen gelovig gezin maar ik voel me er niet comfortabel erbij en ook vertrouw mijn incognito niet volledig dus ik voel me ook niet goed zulke dingen op te zoeken online en irl omdat ik bang ben dat mensen mij herkennen.)

voor mijn gevoel heb ik ook nooit echt wat gelezen wat opgewonden was.
zelfs met mijn ex voelde het niet opgewonden.

dus ja…

idk wat ik moet doen dus.

18 nov 2021, 18:11, Bella
7

enig idee wat ik dan kan doen?

21 nov 2021, 08:11, Bella
8

Sorry voor mijn late reactie.

Je kunt ook in gewone tijdschriften kijken. In standaard tijdschriften kun je ook naar plaatjes kijken. Ik heb ook nooit porno gekeken. Het trekt me ook niet.
Je hoeft qua zelfbevrediging ook niet gelijk heel ingewikkeld te doen of dingen te gebruiken. Met pyjama aan jezelf aanraken van onder kan een eerste stap zijn. Je kunt als je niet opgewonden raakt bijvoorbeeld ook met een veertje of doekje of iets van een koordje over je heen gaan zodat het kietelt.

Het is moeilijk hier zomaar te zeggen wat je moet doen.

23 nov 2021, 23:11, Lotte435
9

ik snap dat het moeilijk is om hier wat te vertellen.

maar is zelfbevrediging niet iets ergs dan?
ik ben bang dat het niet goed is. (en ja idk of fo mijn ouders het wel goed vinden als ik mijzelf bevredig)

dat met tijdschriften is wel een goed idee

25 nov 2021, 16:11, Bella
10

Ik denk dat het lastig is om hier te zeggen of zelfbevrediging goed of fout is. In sommige culturen is het niet normaal terwijl het wel bij een normale ontwikkeling hoort.
Het is iets van jou zelf en jij hoeft het aan niemand te vertellen en niemand komt er achter. Ik kon er tijd wel van genieten.
Ik kan ook een ontzettend fijn en warm gevoel krijgen als mijn vriendin me rond mijn vagina streelt. Alleen dat kan al genoeg zijn om een orgasme te krijgen. Wij gebruiken overigens ook wel een vibrator. We hebben 2 dezelfde. Ook dat kan heel fijn zijn en klaarkomen kan echt een stuk makkelijker gaan.
Ik denk dat jij echt eens de tijd moet nemen om jezelf te ontdekken. Wat je ook nog kan doen is als je een bad hebt, terwijl je in bad zit de straal van de douchekop tegen je aan. Je kunt ook als je in bad zit jezelf "wassen" maar ondertussen jezelf bevredigen. Mocht iemand binnen komen dan ben je jezelf aan het wassen.

Ik probeer af en toe te lezen of je nog vragen hebt.

26 nov 2021, 00:11, Lotte435
11

Ik heb het geprobeerd met de douchekop maar ja dat voelde niet goed aan, of niet speciaal aan.

28 nov 2021, 19:11, Bella
12

Je moet wel in de mood zijn.
De eerste keer kan ook zo spannend zijn. Gewoon af en toe jezelf aanraken. Niet perse iets willen. Voel bij jezelf, ga met iets wat kietelt er overheen. Rustig aan proberen

30 nov 2021, 00:11, Lotte435
13

hi Bella

hoeveel jaar ben je?

30 nov 2021, 17:11, girl
14

Girl,

zoals ik in mijn begin post had gezegd.

ik ben 16 jaar

lotte,

oké dankuwel

30 nov 2021, 18:11, Bella
15

@bella we zijn even oud dus geen u he. Er zitten als het goed is maar mensen tot 23 op het forum al vraag ik het me soms af of het geen vieze mannetjes zijn

30 nov 2021, 23:11, Lotte435
16

Oké (correctie dus dankjewel)

1 dec 2021, 18:12, Bella
17

hahha inderdaad

1 dec 2021, 21:12, lotte435
18

Hallooo~!
Ik weet niet of het goed is om mijn eigen probleem op iemands topic te plaatsen, maar het gaat er wel over dus oke. Ik heb denk ik een maand ongeveer geleden dromen gehad over mijn beste vriendin in een sexual way, en heb gevraagd of zij misschien ook mij leuk vind en een relate wilt. Ze zei ja, en we hadden 7 dagen geleden een erge ruzie gehad dat ik haar te weinig appte, is dit te aanhankelijk of moet ik meer appen? Ik krijg nog steeds dromen over haar dus vind ik het best
lastig...

4 dec 2021, 22:12, Lisa
19

Ik denk dat je je nooit moet laten dwingen om te appen. Houden van heeft niets met appjes te maken. Als ik in therapie een kutdag heb gehad app ik soms ook niet of juist heel veel.
Vraag haar waarom ze dat zo graag wil

5 dec 2021, 00:12, Lotte435
20

Ah ok, bedankt.
Maar we kennen elkaar al heel lang en zij heeft echt een kutleven gehad, problemen en veel therapie, (wat ze nu al een jaar niet meer heeft)
ze heeft nog gewoon moeite met alles, ze wil haar vrienden en mij niet kwijt raken, ze heeft al zo weining vriendinnen. Sinds ze heeft gezegd dat ik haar meer moet appen doe ik dat ook, maar het voelt verkeerd, alsof ik de hele tijd gedwongen word. Ik wil haar ook niet kwijt.. help...

5 dec 2021, 21:12, Lisa

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.