demonen en geesten

hallo , ik wil dus geesten gaan oproepen met een vriendin en wil nu eigenlijk toch eens de gevolgen weten als die zo erg zijn ? en heb ook vanalles over de inc- en succubus gevonden , welke geesten zijn dit en wat doen deze? welke methodes zijn er om geesten op te roepen en hoe gebruik je de methode ?

14 aug 2019, wicca


Reacties

plaats reactie
1

Geesten oproepen is duizenden jaren oud en kan op verschillende manieren.Van glaasje draaien tot een bepaalde geest in een medium laten komen.Door heel veel training en concentratie.Door diepe meditatie en zelf in trance gaan, is het soms mogelijk contact te maken met geesten.Maar ga nooit zo maar wat proberen!Kan je erg veel last van krijgen en dat is niet leuk.Het is geen spelletje bedenk dat goed.Het is vaak op die manier heel slecht afgelopen met sommige mensen.......Bloody Mary,ouija bord,het pentagram,de kristallen bol en een spiegel zijn dingen die je kan gebruiken om geesten op te roepen. Als je het veilig wilt doen zijn er ook een boel spelletjes die je online kan doen die met geesten te maken hebben of andere paranormale dingen.Maar bedenk van te voren:je stelt je lichaam open voor geesten. Sommige geesten willen kwaad in jouw lichaam en zullen je na het geesten oproepen je achtervolgen. Wil je dat? Is het je dat waard?Je begeeft je in een hogere wereld en als je fouten maakt is dat niet handig.De gevolgen zijn:dat na geesten oproepen je zeer angstig of psychisch gestoord kan worden mogelijk.Incubus is een mannelijk demon en Sucubus een vrouwelijke.Seks met een geest of spook kan gelijkenis vertonen met aanvallen van Incubus, een duivelse mannelijke entiteit of met die van Succubus, de vrouwelijke variant, ik raad gebruik van dat ding af. Dit verschijnsel is beroemd geworden door de film “The Entity” uit 1981, ik weet niet of je die film kent.
Zo doe je glaasje draaien:
Wanneer je een geest vragen stelt door middel van glaasje draaien, geeft deze antwoord via een glas dat naar letters en cijfers toe schuift. Indien je niet in het bezit bent van een origineel bord, kun je andere dingen gebruiken om letters en cijfers mee te creëren. Pak bijvoorbeeld stukjes papier of speelkaarten om deze op te kunnen schrijven. Je schrijft alle letters van het alfabet op een apart stukje papier of een aparte kaart, vervolgens doe je dit hetzelfde met de cijfers 0 tot en met het cijfer 9. Dan heb je nog twee papiertjes of kaarten nodig voor de antwoorden ‘ja’ en ‘nee’. De papiertjes of kaarten leg je in een grote cirkel op een vlakke ondergrond, bijvoorbeeld een tafel of gladde vloer. Tot slot heb je natuurlijk een normaal glas nodig. De meeste ervaren glaasje draaiers gebruiken een wijnglas vanwege de grote voet, maar een kleiner glas voldoet ook gewoon. Het glas zet je op de kop midden in de cirkel op je tafel.Glaasje draaien kan niet alleen. Je hebt er

14 aug 2019, 19:08, juliatje.
2

zeker minimaal twee personen voor nodig. Beide personen gaan tegenover elkaar zitten en leggen slechts één vinger op de bodem van het glas dat ze gebruiken. De ruimte waarin de activiteit plaats vindt moet stil zijn en te veel licht kan ook tegenwerken. Het is dus verstandig het licht te dempen of gebruik te maken van een kaars. Je begint altijd met het stellen van de vraag of er een geest aanwezig is in de ruimte. De persoon die deze openingsvraag stelt moet zich sterk op de vraag kunnen concentreren. Het is niet de bedoeling dat je het glas zelf in beweging gaat brengt. Laat de vinger of vingertop losjes op het glas liggen en wacht af tot er ook antwoord komt. Wanneer je voor het eerst gaat glaasje draaien kan het enige tijd duren voor er antwoord mogelijk komt. Naar mate je meer ervaring krijgt, zullen er sneller antwoorden kunnen komen. Zolang je nog geen antwoord hebt gekregen op de openingsvraag, blijf je deze vraag herhalen tot er gereageerd wordt. Wanneer er goed op de vraag van je wordt geconcentreerd zal er na verloop van tijd antwoord komen. Het glaasje zal voor deze eerste vraag schuiven naar het kaartje met ‘ja’ erop en zal vlak voor antwoord stoppen. Vervolgens beweegt het zich terug naar het midden van de cirkel in afwachting op je volgende vraag. Mensen die er niet helemaal in geloven, en daardoor ook meestal de andere persoon niet vertrouwen, kunnen de vragen in hun gedachte stellen. Er zijn mensen die denken dat zij door de ander in de maling worden genomen en dat deze het glaasje gewoon beweegt. Door de vraag in gedachte te stellen en niet hardop te noemen, zul je zien dat het juiste antwoord zal verschijnen uiteindelijk. Vraag hierbij bijv. om je geboortedatum, de plaats of gemeente waarin je je bevindt of de naam van een ouder. De andere persoon zal niet weten dat je deze vraag gesteld hebt en weet wellicht niet eens het antwoord, maar de vraag zal juist beantwoord worden wanneer je te maken hebt met een echte geest in de kamer. Succes en zeg maar als je meer advies wilt.

14 aug 2019, 19:08, juliatje.

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer