Buik over broek

Ik durf mijn leuke truitjes niet meer te dragen omdat ze allemaal te veel omhoog kruipen en je alles onder mjn navel.ziet.
.omdat ik te dik ben geworden voor een gewone XL of xxl moet ik op zoek naar nieuwe shirts maar als ik wat meer strakkere truitjes in plaats van sweaters koop ziet het er ook niet uit omdat mijn buik enorm over mijn broek heen komt. Je ziet die hele vetrol zitten.
Hebben jullie hier ook last van en dragen jullie dat dan .niet meer,?!

5 feb 2021, Lotte,535


Reacties

plaats reactie
1

Ja, kleed je naar je lichaam. Als je het lichaam niet (meer) hebt voor dergelijke (navel)truitjes, draag deze dan ook niet! Of verander je lichaam, zodat je ze weer wel aankan.

Wat voor nu nog wel kan helpen is om een ‘broekbandoprekker’ te kopen (Google dit woord maar eens). Dit is een ding waarmee je de band van je broeken kan oprekken en zo net even die 5-6, misschien 8 cm extra ruimte creëert binnen je bestaande broeken. Hierdoor bolt je buik niet zo op en blubbert er dus ook niet zo veel vet over je broekrand. Dit ding kan je helpen om je broeken überhaupt alsnog dicht te krijgen en sterkt dus je uitstraling omdat hierdoor je overdaad aan lichaamsvet duidelijk minder goed te zien is.

Maar, je lichaam terug op orde brengen is uiteraard veel beter 😉.

6 feb 2021, 10:02, Timo
2

Hoi Timo,

Ik zou niets liever willen maar er zitten tussen de goede dagen ook nog slechts. Gelukkig komen ze een stuk minder voor maar nog steeds teveel.
Zie trouwens een tikfout in m'n naam.

7 feb 2021, 09:02, Lotte435

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.