Bijna alle meiden hadden okselhaar in Zuid Amerika

Hey, ik ben Kristynia een meisje van 17.
Ik ben dus zo 'n meisje dat in 2020 al vanaf haar 9e jaar alles puur natuur laat groeien. Ja, en ik ben niet een van de weinige harige meiden meer.Echt niet! En ja, ik heb ook echt wel een grote, zwarte bos schaamhaar op mn kut, en ik blijf altijd een harige meid...met zelfs okselhaar! Ik weet niet wat de nederlandse meiden zo 'schoon', 'mooi' vinden aan een kale kut, maar dat mogen ze zelf bepalen natuurlijk. Ik was van de zomer in Chili, in een gebied waar bijna geen toeristen zijn. Een rustig gebied aan de kust. Daar keek ik zelfs op van wat ik heel veel zag: de meiden en vrouwen van hoe oud of jong ook hadden bijna allemaal topjes met duidelijk zichtbaar okselhaar. Ik dus gelijk op mn gemak en ook een topje aan. veel leuke jongens daar trouwens.En ik ontmoette er een:Ramon. Hij vond het blijkbaar heel normaal en gewon dat ik als meisje best veel okselhaar had. Ik heb het hem gevraagd, en hij zei dat hij me niet begreep, hier is dat normaal,maar in andere landen toch ook?vroeg hij. Toen heb ik hem verteld wat er gebeurt als een 17 jarig meisje in holland dus haar okselhaar zichtbaar draagt. Hij moest er hard om lachen en zei: 'echt??'
Ik wil maar zeggen...en zo zijn er nog tientallen landen waar het net is als in Zuid Amerika. Ik ben ook in Australië geweest, nou, daar heb ik ook echt heel veel meiden met veel okselhaar gezien!
Mijn vraag: zijn er nog mensen die ergens op de wereld zijn geweest waar het heel normaal is om als meisje of vrouw je schaamhaar en je okselhaar zonder commentaar of gezeik te kunnen hebben?
XXX van een meisje met een hele bos schaamhaar&trots.

25 mrt 2020, Kristynia17


Reacties

plaats reactie
1

iedereen mag doen wat die wilt maar ik zelf vind het gewoon niet fris, het is een feit dat zweet langer blijft hangen in schaamhaar.

25 mrt 2020, 21:03, L
2

@L waarom moeten we nu onze handen zoveel wassen? Die zijn kaal? En toch niet schoon raar he

26 mrt 2020, 19:03, Bikinigek
3

Ik ben ook in Australië geweest voor 5 maanden maar heb echt bijna geen meiden met okselhaar gezien..

27 mrt 2020, 15:03, Lau
4

Ik vind je verhaal erg intrigerend. Ik ben zelf een meisje die erg graag dr schaamhaar laat groeien en het soms eventueel invlecht. Ik vind het hartstikke normaal mensen moeten niet zoveel zeiken.

30 mrt 2020, 17:03, Lange bos

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer