ben ik bi? help mehhhh

heyyyyy ik ben een meisje van 14 en ik zit op havo 3

vandaag opschool zij mn vriendin dat ze bi is, ik zij dat ik er niet echt een beelt van had en dat het me niks uit maakte. op een of andere manier vind ik het wel heel leuk dat ze bi is. ik zei ook dat ik er zel fook wel had overna gedacht maar dat ik het niet zeker wist

ik heb heel veel van die tests gedaan alleen ik vertrouw die niet echt. ik voel me de laatste tijd niet aangetrokken door jongens, juist meer naar meisjes. soms kijk ik naar hun lichaam en denk ik 'damn thats a nice bondy'en dat soort dingen. ik voel me de laatste tijd wel HEEL erg op mn gemak bij mn vriendin, en ik vind haar ook f**king mooi... en om eerlijk te zijn, ik zou het niet erg vinden als ze me zou zoenen of zo. en nu dat ik weet dat ze bi is vind ik haar nog leuker. ze laat me ook zo goed voelen over mezelf, zij is de eerste die ooit tegen me zij dat ik mooi ben.

ik ben een keer eerder verlieft geweest op een jongen maar ik weet niet of dat nou echt 'verlieft' was. nu dat ik terug kijk op die tijd denk ik dat ik zelfs even veel verlieft ben op mn vriendin...alleen i kweet niet wat ik moet denken van mijn gevoelens, mischien is ht gwn de pubertijd ofzo?

plz helpppp

20 nov 2018, vaantje banaantje


Reacties

plaats reactie
1

Hey!
Het is heel normaal om te twijfelen over je sexualiteit :)
Je kan aan je vriendin vragen hoe zij er achter kwam dat ze ook op meisjes valt.
Denk goed na, hoe voel je je als je verliefd bent? Vind je meisjes alleen mooi, of ben je echt tot ze aangetrokken? Natuurlijk is het niet erg als je nu nog niet precies weet of je nou bi bent of niet, veel mensen komen er pas op volwassen leeftijd achter! Vraag een beetje rond, praat erover met je ouders of leraar. Het is echt normaal en ik wens je veel succes!

20 nov 2018, 20:11, Roodue
2

Kijk of zij je ook leuk vind, zo ja neem gewoon met haar. Als je haar toch leuk vind? Of het nu een jongen of meisje is, zolang jij gelukkig word van een persoon is het toch goed.

10 feb 2019, 00:02, Lol
3

got the samee girll ook met vriendin die lesbisch is

25 feb 2019, 19:02, Lies2003

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer