BEHAARDE intieme delen.

Op zoek via de bekende zoekmachine ineens hier terecht gekomen, een topic gelezen die al gesloten is voor reactie's vandaar mijn kort verhaal en reactie voor een ieder wat onzeker is vanwege het feit dat ze veel schaamhaar geeft, en of zich niet scheert.
Ik verbaasde me over de vele reactie's van meiden die wel scheren met argument haar vriendje dit wil, of dat het meer hygienish is.
Op de middelbare school was ik de eerste met behaarde benen, tijdens gym de andere jongens een korte broek en ik een lange trainingsbroek. Schaamde me voor iets wat natuurlijk en normaal is, maar omdat ik de enige was voelde me toch anders. Achteraf onnodige stress omdat de andere jongens er geen aandacht aan gaven bij het omkleden en zien ervan.
Jouw geval had/ heeft de partner er dus wel moeite mee. Vergeet niet dat we praten over JOUW lichaam, waarvan jij de baas bent. Het scheren, trimmen of vol behaard laten groeien is jouw keuze, en laat aub niemand anders dit voor je doen. Meisjes met geschoren vagina kunnen net zo goed on hygienisch zijn als behaarde meisjes hygienisch kunnen zijn. Met warm weer en veel kleding kan dit wel gaan broeien, en niet altijd jeuk of meer geur veroorzaken dan wanneer glad geschoren. Dan een beetje geur is ook normaal en natuurlijk, elke dag met zeep wassen is ook niet aan te raden, kijk, zoek en gebruik speciaal voor de vagina producten wat de ph enz goed houd, vraag de dame in Etos, ik heb niet genoeg info voor je. *** Een meisje die een of twee keer douched per week behoort niet tot deze categorie, maar als je dagelijks douched en je verzorgd, is een extra douche voor het vrijen onnodig. *** Ieder mens is anders, de een zweet met 2 uur inspanning, de ander ruikt fris zelfs de dag erna. Conclusie, je moet zelf proberen de middenweg te vinden, uren in de tuin gewerkt kan een extra douche wel gebruiken, enz. Zorg voor je lichaam, het is waardevol en niet vervangbaar. Ik zie ze nog voor me, midden van de dag gaan ze sprayen onder de kleding wat dan al te laat is. Ik hoop iemand die onzeker is een iets beter gevoel te kunnen geven, en als de tekst te lang is, belangrijkste wat je nooit mag vergeten, jouw lichaam, jij de baas.

*** aangepast door moderator ***

28 okt 2023, Miquel


Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer