Asjeblieft help me!!

Exht ik weet niet wat er met mij aan de hand is. Ik wil heel graag afvallen. Omdat het mij gelukkig maakt. Maar mijn lichaam is gwn raar. Bij mijn buik kan je me ribben tellen en me benen denk je echt van huh hoe kan het dat die nog zo breed zijn. Ik heb wel bijna een diagnose gehad een half jaar geleden voor anorexia. Ik vond dit onzin. Ik zit volgensmij net aan me ondergewicht en zo dun ben ik niet. Maar nu voel ik me echt hopeloos. Ik wil zo graag afvallen on de zomervakantie. Maar het lukt niet. Ik verveel me en ga daardoor eten en ik vind het zo slecht van mezelf. Voor de rest slik ik nu laxeermiddel om een beetje te compenseren. Maar ja volgensmij werkt het niet echt. Ik wil ook graag weer afvallen zodat ik weer aandacht krijg van een persoon waar ik van hou. Want nu hebben we geen gesprek stof meer zeg maar en ze hielp me alleen dus daarmee. Maar ik hou van dr en ik had haar eigenlijk belooft niet teleur te stellen maar ik mis haar. Voor degenen die mijn meet dingen willen weten. Lengte 166. Gewicht 47.6. Bedankt voor het lezen en nig een fijne vakantie xx emma

6 aug 2018, lauren


Reacties

plaats reactie
1

Hey emma/lauren,

Wat vervelend dat je je zo rot voelt en je zo ontevreden bent over je lichaam.
Ik kan me goed voorstellen dat je wat wilt veranderen om je beter te voelen. Maar zoals je diep vanbinnen zelf ook wel weet, zit je geluk niet in een (lager) lichaamsgewicht. Naarmate je meer gaat afvallen en steeds minder goed voor jezelf zorgt, ga je je uiteindelijk alleen maar ongelukkiger voelen. Afvallen werkt dus averechts.

Ik begrijp dat afvallen en te dun zijn de manier voor jou is om aandacht te vragen. Maar is dat wel de juiste manier? Dat zou betekenen dat je lichaamsgewicht de enigste reden is om aandacht aan jou te besteden.

Ik denk dat je het beste al je moed kan verzamelen en naar die ene persoon toe moet gaan om te vertellen hoe zeer je haar mist en dat je graag met haar in contact wil blijven. Je kan haar vertellen dat je zo met je gewicht worstelt en dat je haar hulp daar graag bij wilt hebben, en dat je ook graag contact wilt houden als je geen ondergewicht meer hebt.
Zou je dat kunnen?

Ik gun het je in ieder geval dat je een andere, gezondere manier bedenkt om de aandacht te krijgen die je nodig hebt dan afvallen en te dun zijn. Uiteindelijk wordt je daar heel erg ongelukkig van en verlies je juist heel veel personen.

7 aug 2018, 07:08, Amyxx

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer