Al me vrienden hebben me laten vallen

Hoi allemaal
Ik zit nu in de 1e, maar heb gw geen vrienden. Ik had er wel 2 maar die hebben me vol laten vallen...
Ik ben dat lonely kind. Iedereen roddeld over mij etc. Ik wordt niet echt gepest maar eerder buitengesloten. Als ik bij de rest ga zitten besteden ze geen aandacht aan me en als ik wat zeg negeren ze me. Ik had altijd een heel hoog zelfvertrouwen, in groep 8 had ik veel vrienden en het altijd naar me zin. Al me opgebouwde zelfvertrouwen is nu dus in elkaar gesordt. Ik ga niet met plezier naar school. Ik wordt alleen nog blij van volleybal omdat ik daar wel vriendinnen heb. Mijn beste vriendin van de basisschool zie ik ook bijna niet meer omdat zij zoveel huiswerk heeft
Bedankt voor het lezen
Heeft iemand een tip wat ik kan doen, ben zelf namelijk nu echt radeloos...

2 jan 2020, ... Anoniempje...


Reacties

plaats reactie
1

Heeft iemand tips?
Pleas

4 jan 2020, 11:01, ... Anoniem...
2

...anoniem... je kunt proberen kinderen op te zoeken die vrienden willen zijn enzo. Weten je ouders hiervan of is het geheim? Je kunt het beste er met iemand over praten zodat je geholpen kunt worden.

P.s hoe oud ben je

4 jan 2020, 12:01, Een onbekende jongen
3

Lieve ...anoniem..., wat vervelend dat je alleen bent op school.. Maar ik las in je bericht dat je eerder wel 2 vriendinnen hebt gehad. Weet je waarom ze je hebben laten vallen? Zo niet is het miss een goed idee om dat eens te vragen. Dan weet je wat er fout ging en dan kan je leren hoe je een vriendschap de volgende keer aan wil pakken. Ik wil niet zeggen dat het jouw schuld was dat de vriendschap is stukgelopen, maar meestal komt zoiets van 2 kanten. Succes ermee!

4 jan 2020, 13:01, Gijsje
4

Hoi een onbekende jongen. Iedereen uit me klas is onaardig. Ik heb al geprobeerd om naar andere te gaan maar die negeren me dan volledig. Ik ben 12.
Ik heb het al wel tegen me moeder gezegt maar die denkt dat het wel mee valt. Ook me beste vriendin weer het maar die zit op een andere school...

4 jan 2020, 18:01, ... Anoniem...
5

Hoi. Dat is wel een goed idee. Volgens mij als ik er zo over na denk hebben ze geen idee van wat ze hebben gedaan. Weet je miss hoe ik het beste dit kan doen?
Via app of in de pauze.

4 jan 2020, 18:01, ... Anoniem...
6

Licht eraan Wat het beste voelt, als je het in de pauze doet zijn er meer mensen bij denk

4 jan 2020, 18:01, Een onbekende jongen
7

Hoi, nooit via app gesprekken met mensen voeren over dit soort dingen. Je kan namelijk uit een appje niet halen hoe iemand het bedoeld heeft. Ik zou het face to face vragen. Verder niet hun beschuldigen, door bijv te zeggen 'jullie hebben me in de steek gelaten enz', leg de fout bij jezelf of vertel hoe jij je onder de situatie voelt. Dat komt beter over! Je kan bijv zeggen: 'Ik vind het erg vervelend hoe dit allemaal gelopen is en ik begrijp het ook niet zo goed, zouden jullie me willen uitleggen wat er fout ging?'. Hoe het bij jezelf en je eigen gevoelens en wijs niet naar die meisjes

4 jan 2020, 20:01, Gijsje
8

Bedankt iedereen voor de tips❤️

5 jan 2020, 12:01, ...Anoniem...
9

Hey ....anoniempje....
Ik had in de 1e hetzelfde. Ik moest altijd met school zwemmen, toen was ik een x geblesseerd en kon ik niet meedoen. Toen hadden vriendinnen van mij een vlot gebouwd. Daar had ik een foto van gemaakt, waar 2 van de meiden met hun hoofd opstonden, en die foto heb ik naar 1 van de 2 gestuurd. Toen flipten al mn vriendinnen, omdat ze niet geloofden dat ik het naar niemand anders had gestuurd. Ik heb 4 maanden niemand gehad in de klas. Toen kwamen er na een half jaar nieuwe mensen van havo naar vwo, en ik begon daarmee te praten. Ze waren eerst afstandelijk, maar daarna ben ik met een paar hele goede vriendinnen geworden. Ik zit nu in de 3e klas, en ben vgm beste vriendinnen met 1 van die meiden. Maar ik ben vgm wel beschadigd. Ik voel me nogsteeds echt zo verschrikkelijk daarover! Maar goed, daar gaat het nu niet om. In de tijd dat ik niemand in de klas had, ben ik bij andere meiden gaan zitten, die ik kende van sport enz. Dus daar ben ik wel goed opgevangen. Miss kan je dat eens proberen? Ik wens je heeeeeel veel succes met uit een wat voor mij een hele diepe put was uit te komen. En je bent goed zoals je bent! Dat is alles wat ik hiervan heb geleerd. Verander jezelf niet in de tijd dat je je rot voelt, maar sta op en wees als je bent. Er zal wel iemand je mogen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt! En echt, het komt goed. Dat beloof ik. En zo niet, je kan uiteindelijk ook van klas overstappen. Succes!

6 jan 2020, 00:01, Hou van jezelf
10

Heel erg bedankt
Zo Leif dat je je verhaal wilt vertellen
Niemand. Van mij sport zit op me school. Maat wel badankt voor de tip
Heeelll erg bedankt♥️♥️♥️♥️♥️♥️

6 jan 2020, 21:01, ... Anoniem...

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer