2 jongens!

Hey,

Ik had 2 jaar een relatie met een jongen, dat is nu 1 maand uit. Soms spreek ik nog wel met hem af, omdat ik het altijd nog gezellig met hem heb. Toen het uitging heb ik tegen mezelf gezegd ‘nu wil ik even tijd voor mezelf’. Nu heb ik in deze korte tijd dat het uit is alweer een nieuwe jongen leren kennen. Een keer heb ik met hem afgesproken, wel met anderen erbij, toen heb ik met hem gezoend. Deze jongen wil nu elke keer afspreken. Elke keer als hij dan vraagt of ik wat wil doen dan zeg ik dat ik al wat anders heb, maar eigenlijk twijfel ik of ik al wel echt wil afspreken. Deze jongen is wel heel erg leuk, maar eigenlijk wil ik graag ook wel eerst even tijd voor mezelf na mijn ex. Hoe hadden jullie dit aangepakt?

22 sep 2021, Sanne


Reacties

plaats reactie
1

Gewoon tegen hem zeggen dat je tijd voor jezelf wilt. Misschien gunt die je dat en probeert hij het over een tijd nog een keer. Maar over een jaar zal je vast ook wel weer een leuke jongen tegen komen. Je bent jong en tijd voor jezelf is belangrijk

22 sep 2021, 12:09, Meid

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.