16 en nog niet ontgroend

Heyhey ik heb een vraagje,

ik ben een meisje van 16 en heb nog nooit gezoend. Nou ga ik regelmatig uit en ik heb ook redelijk veel jongens vrienden maar toch is er nog nooit een kans geweest om te zoenen. Opzich sta ik er nu voor open om een random persoon te zoenen wanneer ik uitga. Is dit normaal om te doen of ben ik dan een slet??

Ik heb echt advies nodig<3! Wat zouden jullie doen in mijn geval ?

Alvast bedankt 💛💛

29 apr 2019, Meisje16


Reacties

plaats reactie
1

Nou je bent dan natuurlijk niet meteen een slet. ( zolang je het op die avond maar bij 1 houd ).
maar ik zou voor je eerste zoen echt gewoon een jongen pakken die je leuk vind en al kent en niet een ‘one night stand zoenen’. Bijvoorbeeld echt een jongen waar je misschien wel een relatie mee zou kunnen krijgen, een jongen die dus om je geeft. Het maakt echt niks uit dat je nog niet ontgroend bent. Al ben je 20 en nog niet ontgroend dan is het nog niet erg. Zolang je maar niet een jongen gebruikt daarvoor want dat zou zielig zijn. Ik snap wel dat je graag iemand wil zoenen op je 16e hoor. Zelf ben ik 15 en heb dr al 9 gehad:( ! Maar dat wil je ook echt niet hoor, want hier heb ik juist ook spijt van gekregen.
Suc6 ermee en doe eigenlijk gewoon waar je je goed bij voelt❤️

30 apr 2019, 23:04, Annoneim
2

Hee lieve meid, ik ben ook nog zo groen als gras.
Ik snap als je nieuwsgierig bent of onzeker. Maar onzeker zou ik niet zijn , het gebeurt ooit. De ene is 10 de ander 18, het gemiddelde is 14, dus zo super laat ben je niet.😘

En zoals Annonreim al typte, zou ik het dan maar met ren iemand doen. En eigenlijk beter met iemand die je leuk vind, dan is het waarschijnlijk fijner.
Maar opzich faal je dan miet bij een hele leuke jongen, ik zou doen waar je je goed bij voelt. ❤️

1 mei 2019, 11:05, Eva 🎉

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer