16 en nog niet ontgroend

Heyhey ik heb een vraagje,

ik ben een meisje van 16 en heb nog nooit gezoend. Nou ga ik regelmatig uit en ik heb ook redelijk veel jongens vrienden maar toch is er nog nooit een kans geweest om te zoenen. Opzich sta ik er nu voor open om een random persoon te zoenen wanneer ik uitga. Is dit normaal om te doen of ben ik dan een slet??

Ik heb echt advies nodig<3! Wat zouden jullie doen in mijn geval ?

Alvast bedankt 💛💛

29 apr 2019, Meisje16


Reacties

plaats reactie
1

Nou je bent dan natuurlijk niet meteen een slet. ( zolang je het op die avond maar bij 1 houd ).
maar ik zou voor je eerste zoen echt gewoon een jongen pakken die je leuk vind en al kent en niet een ‘one night stand zoenen’. Bijvoorbeeld echt een jongen waar je misschien wel een relatie mee zou kunnen krijgen, een jongen die dus om je geeft. Het maakt echt niks uit dat je nog niet ontgroend bent. Al ben je 20 en nog niet ontgroend dan is het nog niet erg. Zolang je maar niet een jongen gebruikt daarvoor want dat zou zielig zijn. Ik snap wel dat je graag iemand wil zoenen op je 16e hoor. Zelf ben ik 15 en heb dr al 9 gehad:( ! Maar dat wil je ook echt niet hoor, want hier heb ik juist ook spijt van gekregen.
Suc6 ermee en doe eigenlijk gewoon waar je je goed bij voelt❤️

30 apr 2019, 23:04, Annoneim
2

Hee lieve meid, ik ben ook nog zo groen als gras.
Ik snap als je nieuwsgierig bent of onzeker. Maar onzeker zou ik niet zijn , het gebeurt ooit. De ene is 10 de ander 18, het gemiddelde is 14, dus zo super laat ben je niet.😘

En zoals Annonreim al typte, zou ik het dan maar met ren iemand doen. En eigenlijk beter met iemand die je leuk vind, dan is het waarschijnlijk fijner.
Maar opzich faal je dan miet bij een hele leuke jongen, ik zou doen waar je je goed bij voelt. ❤️

1 mei 2019, 11:05, Eva 🎉
3

ik ben een jongen ik was op een feestje en heb toen met 4 meisjes gezoend waarvan 3 ontgroend opzich was best grappig

24 mrt 2020, 14:03, joel hoogland
4

ach heel veel maakt het allemaal niet uit. Ik zelf heb mijn eerste zoen gehad toen ik 14 was? Ik zal daarom niet met mijn verhalen komen. Wel moet ik nu, met een glimlach, denken aan mijn vriend. Toen hij 18 was heeft hij zijn eerste zoen gehad, in een discotheek. Hij noemt het altijd een beetje een afknapper omdat hij er helemaal niets mee had. Het is geen eerste zoen om gelukkig naar terug te denken. Zijn 2e zoen was in ongeveer dezelfde status. Daarna heeft hij mij leren kennen en van het ene kwam het andere. In ieder geval, in zijn ervaring was zijn eerste "echte zoen" met mij aangezien dat de eerste was waarvan hij zichzelf ook echt gelukkig voelde. De andere waren alleen maar om zichzelf te bewijzen dat het niet aan hem lag.
Dus als ik een conclusie zou trekken uit zijn verhaal dan is het dat je geen haast hoeft te hebben ermee en het al helemaal niet hoeft te doen om jezelf te bewijzen aan jezelf. (oh en ik vind zoen een raar woord, maar kon ook niets beters bedenken. )

16 apr 2020, 14:04, h
5

Hoi,
Ik ben ook 16 en heb ook nog nooit gezoend. Ik wil wel heel graag een vriendje.
En nee hoor, je bent dan niet meteen een slet. alleen ik zou het zelf niet doen maar goed.

Kan iemand me trouwens helpen? hoe kan ik iets plaatsen op dit forum??
Groetjess

16 apr 2020, 16:04, guppie de gup
6

Nieuw topic
Klik dat aan, en bedenk je onderwerp❤️

18 apr 2020, 12:04, E

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer