14 en geen borsten

Ik ben een meisje van 14, word in april 15 en ben nu 172 volgens dokters uitgegroeid. Mijn moeder heeft een cup d (ik weet niet of dat komt omdat ze wat 'dikker' is maar ik heb nog niet veel missschien een cup aa 70 en ben al 2 jaar lang ongesteld. Iedereen heeft al borsten en rondingen en ik nog steeds niet. Ik denk dat mijn borsten al 1jaar zo zijn en eerder als ik ze aanraakte deden ze pijn nu niet meer. En ik weet ook niet of ik nog de groeischijf heb, groeien mijn borsten nog wel? Jongens zeggen ook vaak tegen me dat ik plat ben ik word hier hartstikke onzeker van :(

4 sep 2016, Onzeker


Reacties

plaats reactie
1

Hallo ik ben een meisje van 14 jaar ik ben nog steeds niet ongesteld en heb helemaal geen borsten iedereen heeft dat wel ik ben een beetje onzeker:(

20 nov 2020, 09:11, Nannie
2

Het kan zijn dat ze nog gaan groeien, maar misschien ook niet. Ik weet niet of je nu heel dun bent maar daar kan het mee te maken hebben.
Je moet trouwens echt niet luisteren naar jongens die zeggen dat je plat bent of dat kleine borsten hebben lelijk is ofzo. Het heeft juist veel voordelen, zoals goed op je buik kunnen slapen, sporten doet geen pijn en je kan mooie bralletjes kopen. Uiteindelijk als je een relatie hebt met een jongen die geen vervelende puber meer is, maakt het ze ook echt niet uit of je nou een cup aa of een cup D hebt.

20 nov 2020, 11:11, Lau

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.