12 jaar en seksueel misbruikt

Hoi,
ik moest vorige donderdag naar een docent voor extra hulp voor engels (bij hem thuis, dat was handiger dan op school), hier had ik al geen zin in maar als ik van te voren wist wat er ging gebeuren, was ik niet gegaan. Ik kwam daar aan en hij hielp me met Engels, daarna trok hij ineens mijn broek naar beneden en mijn T-shirt over mijn hoofd. Ik wist niet wat ik moest doen en riep uit paniek heel hard help. Hij legde heel hard zijn hand voor mijn mond en hield een mes tegen mijn keel die hij daarvoor heel snel uit zijn zak haalde, ik was gelijk stil en durfde niet meer tegen te werken. Hij heeft me seksueel misbruikt en toen hij eindelijk vond dat het genoeg was, liet hij mij snel mijn kleren aantrekken en weggaan. hij had gedreigd dat als ik het tegen iemand ging vertellen die er iets tegen ging doen dat hij mij of mijn familie iets zou aan doen.

Hiervoor vond ik hem altijd aardig en had ik niet verwacht dat ie dit ooit zal doen, maar ik had het dus mis.

Ik weet echt niet wat ik moet doen, hebben jullie advies?

misschien handig om te weten? Ik ben al ongesteld geweest en hij droeg geen condoom of iets, hier durfde ik ook niks van te zeggen:(

21 mrt 2021, 12 jarige:


Reacties

plaats reactie
1

als je de politie als eerste belt heeft-ie niet door dat je het hebt verteld voor dat hij opgepakt word. kan die je familie niks meer aan doen.

22 mrt 2021, 13:03, None
2

Dat is een goed idee, dankjewel! Dat ga ik doen

23 mrt 2021, 07:03, 12 jarige:
3

Hoi meisje van 12,

Wat je meegemaakt hebt is heel erg en ik wil je graag een paar dingen mee geven. Het is niet jouw schuld dat dit is gebeurd en je mag hulp vragen!
-vertel het aan een volwassene die je vertrouwd zoals 1 van je ouders of een ander familielid
- de politie bellen en aangifte doen is zeker ook een goede stap
- kijk eens op de site van het centrum voor seksueel geweld www.centrumseksueelgeweld.nl , daar kun je met iemand bellen of chatten voor hulp
-je mag ook altijd bij ons op 99gram komen chatten
-

23 mrt 2021, 17:03, De moderator
4

Morning after pil nemen !!!

24 mrt 2021, 12:03, Fleur
5

Antwoord aan De moderator: Ik ga het vandaag aan mijn moeder vertellen omdat mijn broertje er dan even niet bij is, die praat het heel zijn school en waar ik op zit door. Bedankt voor de tips!

Antwoord aan Fleur: Hoe en waar kan ik die kopen? En is het niet te laat? over een aantal uur is het een week geleden

25 mrt 2021, 13:03, 12 jarige:
6

ik heb het gister aan mijn moeder verteld, ik vond het zo eng, om het te vertellen maar ook bang dat hij mijn familie iets aan ging doen. Mijn moeder trok helemaal bleek weg toen ze het hoorde en heeft samen met mij de politie gebeld. De politie zal hem gaan ondervragen zonder mijn of mijn moeders naam te zeggen. Mijn moeder heeft gelijk (ik had rond een uur of 2 het verteld aan haar) de morning after pil gekocht en ik heb die ingenomen, we hopen optijd. Ik hoop niet dat ik zwanger ben, anders zit ik nog meer in de problemen dan nu.

De politie zal nog van zich laten horen na de ondervraging (zo noemden zij dat) en gaan kijken wat ze het beste kunnen laten doen met mij, zodat ik niet voor eeuwig bang ben voor deze gebeurtenis en docenten/andere mannen niet gelijk aanzie als iemand die dat doet, doordat ik deze docent daar eerst ook niet voor aan zag. Waarschijnlijk krijg ik daar hulp bij

26 mrt 2021, 21:03, 12 jarige:
7

Bel de kindertelefoon Imao..

4 apr 2021, 23:04, Catylol
8

sorry om dit te zeggen, dit heeft niks met deze post te maken maar Catylol, je weet dat lmao Laughing My Ass Off betekent?

dit is niet echt een forum bericht waar je je lekker over lacht. of niet dan?

ik snap dat Catylol zou zeggen bel de kinder telefoon. Ze kunnen je helpen met je problemen.

maar dat je Lmao zegt over zo’n erg ding vind ik een beetje asociaal.

4 apr 2021, 23:04, Heetwaterketel
9

Helemaal mee eens heetwaterketel! Maar misschien bedoelt zij het als laat me niet lachen die doen niets voor je?
Ik vind het bellen een goede tip en lachen daarom een beetje raar

5 apr 2021, 08:04, Lotte435
10

Hoi 12jarige,
Een morning after pil kan je volgens mij 72 uur erna gebruiken. Daarna heeft het geen zin in. Omdat je moeder het al weet en je misschien toch zwanger bent, kan je altijd abortus plegen. Maar ik weet niet of je zwanger bent en of je al een test hebt gekocht dus ja.

Ik hoop dat ik je hiermee heb geholpen en sterkte!

groetjes, fleur

7 apr 2021, 22:04, Fleur
11

meisje wat vreselijk! vertel het aan je ouders alsjeblieft! ze zullen je helpen! dit is niet iets om je voor te schamen, voor het geval dat je dat doet. wat een vreselijke man! ik hoop dat hij snel naar de gevangenis gaat! ik ben ook 12. je bent niet meer veilig bij hem. het beste is het om het aan je ouders te vertellen. zo snel mogelijk! ik wens je HÉÉL veel sterkte!🥺❤️❤️

17 apr 2021, 20:04, Eva🌷
12

Naast de politie inlichten is het ook handig om samen met je moeder naar school te gaan om dit te bespreken met de leidinggevende. Zo kunnen ze zorgen dat hij niet alleen met een kind kan zijn en dus voorkomen dat het nog een keer gebeurd.
Succes met het verwerken ban deze gebeurtenis en sterkte!

18 apr 2021, 21:04, Lau
13

Hallo 12jarige hoe gaat het nu met je? Wil je ons aub op de hoogte houden? Wat je hebt meegemaakt is echt heftig en ik wil je aanraaden om erook met een psycholoog over te praten om te voorkomen dat je er later last van krijgt, oke?

27 mei 2021, 14:05, isa

Reageer

Dit topic is gesloten voor verdere reacties, mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen met de coordinator.